Anti-aging behandelingen

It's never too early to age elegantly.

Anti-aging behandelingen

Naarmate we ouder worden veranderen de contouren van ons gezicht. Dit komt met name doordat het hyaluronzuur met de jaren afneemt.

Op je 40ste is deze met maar liefst 50% (!) vermindert. Je huid houdt minder goed vocht vast, wordt dunner en droger, minder zacht, soepel en veerkrachtig. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes en rimpels vallen nog meer op.

Met verschillende behandelingen en producten kunnen wij ervoor zorgen dat je op een zachte manier ouder wordt, zonder jouw mooie, natuurlijke uitstraling te verliezen. Onze anti-aging behandelingen zijn erop gericht om het huidverouderingsproces te vertragen.

Als bijkomend voordeel kunnen de behandelingen bijdragen aan een optimale huidconditie, waardoor jouw huid er vanzelf frisser en jeugdiger zal uitzien. Afhankelijk van de hulpvraag wordt er door de huidtherapeut of plastisch chirurg, in onderling overleg bepaald welke behandeling(en) het beste resultaat zullen geven. Wij streven altijd naar een realistisch verwachtingspatroon, met een optimaal resultaat.

Geschikte behandelingen die wij inzetten om (vroegtijdige) huidveroudering tegen te gaan of te verminderen: