Bindweefselmassage gezicht

"The best wrinkle is the one you never get."

Huidverjongende bindweefselmassage gezicht

Wil jij graag een stevigere huid met een mooie glow? Dan is een kuur bindweefselmassage iets voor jou! Deze massage wordt uitgevoerd op de diepere huidlagen en is gericht op verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging.

Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met deze bindweefselmassage voor het gezicht. Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit stevig bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Na je 25ste maakt je huid minder collageen en elastine aan in het bindweefsel. De huid wordt slapper met als gevolg: rimpels!

Bij bindweefselmassage wordt het onderhuidse bindweefsel gestimuleerd. Het is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en werkt celvernieuwend. De huid ziet er jonger en steviger uit.

 

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed, ingrediënten van producten worden beter opgenomen en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Ideaal om jouw huid een boost te geven en er jonger uit te zien! Plan een kuur voor dat leuke feestje, voor de feestdagen, een (of jouw) bruiloft of gewoon omdat het kan! Deze behandelingen zijn ook ideaal als voorbehandeling voor cosmetisch chirurgische ingrepen (botox/fillers).

Na 1 behandeling zul je al een verschil zien, echter is een kuur van 6 tot 10 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De behandelingen vinden wekelijks of om de week plaats, afhankelijk van de huidconditie en leefstijl. Om het resultaat te behouden adviseren wij na een kuur regelmatig nog een losse onderhoudsbehandeling te ondergaan; gemiddeld eens per 6 weken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld 1 of 2 keer jaar een kuur te doen.

  • Bindweefselmassage gezicht 45 min | losse of onderhoudsbehandeling | €59,00
  • Bindweefselmassage gezichtskuur 6 behandelingen €325,-
  • Bindweefselmassage gezichtskuur 10 behandelingen €499,-

Meer weten over deze behandeling of een eerste behandeling boeken? Neem contact met ons op voor een gratis informatief gesprek.

Heb je een vraag of wil
je een afspraak plannen?