Bindweefselmassage gezicht

"The best wrinkle is the one you never get."

Bindweefselmassage gezicht

Bindweefselmassage is een massage uitgevoerd op de diepere huidlagen gericht op verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Ook passen we de bindweefselmassage vaak toe als voorbehandeling voor cosmetisch chirurgische ingrepen (botox/fillers).

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit stevig bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Na je 25ste maakt je huid minder collageen en elastine aan in het bindweefsel. De huid wordt slapper met als gevolg: rimpels!

Bij bindweefselmassage wordt het onderhuidse bindweefsel gestimuleerd. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en werkt celvernieuwend. De huid ziet er jonger en steviger uit.

 

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Meestal is een kuur van 6 tot 10 behandelingen nodig (wekelijks/om de week), afhankelijk van de huidconditie en leefstijl. Daarna volstaan onderhoudsbehandelingen, eens per 4 tot 6 weken.

Proberen? Boek eens een gratis proefbehandeling (20 min).

  • Bindweefselmassage gezicht 30 min | losse of onderhoudsbehandeling | € 46,00
  • Bindweefselmassage gezichtskuur | 6+1 behandelingen
  • Bindweefselmassage gezichtskuur 10+1 behandelingen

*Wanneer de behandelingen in kuurvorm hebben plaatsgevonden, ontvang je de laatste behandeling(en) van een kuur gratis.