Bindweefselmassage

"Fall in love with taking care of your body."

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een massage uitgevoerd op de diepere huidlagen, waardoor het onderhuidse bindweefsel wordt gestimuleerd. De behandeling is gericht op verbetering van de huidconditie. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en werkt celvernieuwend.

Fitness voor jouw huid!

Bindweefselmassage is een massage uitgevoerd op de diepere huidlagen, gericht op verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Resultaat: de huid ziet er steviger en egaler uit.

In combinatie met een goed voedingspatroon en actieve levensstijl, kan bindweefselmassage een waardevolle toevoeging leveren om cellulite te verminderen.

Bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Meestal is een kuur van 10 tot 20 behandelingen nodig (eerst wekelijks, daarna om de week), afhankelijk van de huidconditie en leefstijl. Daarna volstaan onderhoudsbehandelingen, eens per 4 tot 6 weken.

Proberen? Boek eens een gratis proefbehandeling (20 min).

Bindweefselmassage lichaam | 30 min | losse of onderhoudsbehandeling | € 46,00

Bindweefselmassage lichaam kuur 10+1
Bindweefselmassage lichaam kuur 15+2
Bindweefselmassage lichaam kuur 20+3

*Wanneer de behandelingen in kuurvorm hebben plaatsgevonden, ontvang je de laatste behandeling(en) van een kuur gratis.

Heb je een vraag of wil
je een afspraak plannen?