Laser huidoneffenheden

Laser huidoneffenheden

Talloze huidoneffenheden, zoals pigmentvlekjes, fibromen, zonnevlekken, spinnekopvaatjes (spider naevus), rosacea, gesprongen bloedvaatjes, kersenwratjes, wijnvlekken, etcetera, kunnen wij snel en effectief behandelden middels lasertherapie. Wij laseren met een hoogwaardige 577 nm diodelaser.

Vele huidoneffenheden in het gezicht of elders op het lichaam kunnen behandeld worden met de Quadrostar Yellow 577nm diodelaser. Alvorens we overgaan tot behandeling, plannen we eerst een gratis en vrijblijvend consult met de huidtherapeut. Tijdens dit gesprek worden jouw wensen en de behandelmogelijkheden uitvoerig besproken. Tevens ontvang je informatie over het aantal te verwachte behandelingen, de behandelkosten en de voor- en nazorg.

Need to know: voor bijna alle licht- en laserbehandelingen geldt dat jouw huid vier tot zes weken voor én na de behandeling niet of nauwelijks aan de zon en/of zonnebank blootgesteld mag worden. Een gebruinde huid bevat namelijk meer pigment. Dit geeft bij een laserbehandeling een grotere kans op verbranding waardoor de aanmaak van pigment in de huid verstoord kan raken.

Zwangere vrouwen kunnen niet met een laser behandeld worden. Door de zwangerschapshormonen is de kans op pigmentverschuivingen aanzienlijk groter. Met een laserbehandeling moet daarom tot minimaal acht maanden na de bevalling worden gewacht.

Tarieven en vergoeding

Zie kopje tarieven (bovenaan deze behandeling) voor de verschillende behandelingen en bijbehorende tarieven. Wanneer je via jouw mobiel deze pagina bezoekt, scroll dan naar boven en klik op het drop-down menu (pijltje omlaag) bovenaan deze behandeling waar 'omschrijving' in staat.

Sommige behandelingen in het gelaat komen mogelijk voor vergoeding in aanmerking door de zorgverzekeraar, indien je aanvullend verzekerd bent. Tijdens het intakegesprek kunnen we dit, tot op zekere hoogte, voor je nakijken.

Onze huidtherapeuten zijn lid van de NVH (Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Een laserbehandeling is mogelijk vanaf €46,00. Tijdens een gratis consult worden de behandelkosten op voorhand besproken.