Laser huidoneffenheden

Laser huidoneffenheden

Vele huidoneffenheden kunnen snel en effectief behandeld worden middels laser. Wij laseren met een 577 nm diodelaser. Bijvoorbeeld pigmentvlekjes, fibromen, ouderdomsplekjes, gesprongen bloedvaatjes etc.

Vele huidoneffenheden in het gezicht of elders op het lichaam kunnen behandeld worden met de Quadrostar Yellow 577nm diodelaser.

Denk hierbij aan zonnevlekken, ouderdomsvlekken, cafe-au-laitvlekken, fibromen, gesprongen adertjes, spinnekopvaatjes (spider naevus), rosacea, kersenwratjes, en wijnvlekken.

Sommige behandelingen in het gelaat komen mogelijk voor vergoeding in aanmerking door de zorgverzekeraar, indien je aanvullend verzekerd bent. Tijdens het intakegesprek kunnen we dit, tot op zekere hoogte, voor je nakijken.

Onze huidtherapeuten zijn lid van de NVH (Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Afspraak van 5 min | Veelal betreft dit het verwijderen van één of enkele fibroompjes of het verwijderen van een gesprongen bloedvaatje €45,00

Afspraak van 15 min € 80,00

Afspraak van 30 min € 140,00