Microneedling

"Rock your natural skin."

Microneedling

Microneedling is een behandelmethode waarbij we met behulp van de Dermapen microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar stimuleren de huid precies genoeg om zelf opnieuw actief te worden. Door de prikkeling komt het natuurlijke herstelproces, dieper in de huid weer op gang. Er komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor zal de huid egaler en steviger worden.

Reliëf dat is ontstaan door acnelittekens en rimpels zal geleidelijk minder worden. Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun.

Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt, waardoor zonneschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden.

Om het resultaat nog meer te optimaliseren, kan microneedling prima gecombineerd worden met andere behandelingen, zoals bijvoorbeeld acnebehandelingen, laser huidoneffenheden, huidverbeterende gezichtsbehandelingen en door thuisgebruik van onze SkinCeuticals producten met actieve ingrediënten. Groot voordeel: door microneedling worden de actieve werkstoffen van de producten veel beter in de huid opgenomen. Dit geeft een nóg beter resultaat!

Indien microneedling medisch wordt toegepast, bijvoorbeeld voor het behandelen van acné-littekens in het gezicht én je hebt een aanvullende verzekering, dan komt deze behandeling mogelijk voor vergoeding in aanmerking door de zorgverzekering.

Tijdens het intakegesprek kunnen we dit, tot op zekere hoogte, voor je nakijken.

Onze huidtherapeuten zijn lid van de NVH (Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

  • Gelaat (deels) €75,00
  • Gelaat (volledig) €125,00
  • Gelaat + hals €175,00
  • Rondom ogen of mond / handen €75,-

Bovengenoemde tarieven zijn per behandeling. Het aantal nodige behandelingen is afhankelijk van het huidbeeld en het gewenste resultaat. De huidtherapeut zal dit met je bespreken. Doorgaans wordt een kuur van gemiddeld 6 behandelingen geadviseerd.

Kuurvorm 5+1 gratis

Wanneer je besluit om een kuur van 6 behandelingen te ondergaan, dan ontvang je de zesde behandeling gratis. Deze gratis behandeling is alleen van toepassing mits alle zes behandelingen hebben plaatsgevonden in kuurverband, dat wil zeggen met een interval van gemiddeld 3 tot 6 weken en binnen een periode van maximaal 10 maanden.