Kliniek3; Huidtherapie en meer

Hoe het allemaal begon

Kliniek3 is begin 2019 opgericht door Jacqueline Bijlmakers & Annemiek Simons. De dames werkten al een aantal jaren samen en waar de één als zeer ervaren huidtherapeut en praktijkhouder veel medische kennis bezit over de huid (huidtherapie), heeft de ander een passie voor beauty en de cosmetische kant van het vak. Zo ontstond het idee om de krachten te bundelen en een huidkliniek te starten voor medische én cosmetische huidverbetering & -verjonging.

Over de kliniek

Kliniek3 is gespecialiseerd in behandelingen, gecombineerd met cosmeceuticals (huidverzorgingsproducten met een ‘zinvol en wenselijk’ resultaat) voor thuisgebruik die aantoonbaar een huidverbeterend en/of huidverjongend effect hebben. Aan de hand van jouw wensen maken we samen een realistisch behandelplan met een duidelijk verwachtingspatroon.

Vrij toegankelijk, zonder verwijsbrief

De huidtherapeut is dé paramedicus met een uitgebreide, specifieke kennis over de huid. Wanneer je een huidprobleem vermoedt, kan de huidtherapeut jou snel duidelijkheid verschaffen. Als de huidtherapeut vaststelt dat een huidtherapeutische behandeling nodig is, kan deze snel starten. Meestal kan de huidtherapeut zelf de behandeling uitvoeren. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan de huidtherapeut je alsnog adviseren om naar de huisarts te gaan.

Beschermde titel en HBO-gediplomeerd

Huidtherapeut is een beschermde titel. Huidtherapeuten zijn HBO-gediplomeerd en voldoen aan wettelijk vastgelegde opleidings- en deskundigheidseisen.

Professionele en adequate behandelingen voor jouw huid

De huidtherapeut weet raad met een breed scala aan huidaandoeningen. Een keuze voor de huidtherapeut is een keuze voor een professionele en adequate behandeling voor jouw huid. En het mooie: geen ellenlange wachtlijsten; je kunt vrijwel meteen bij ons terecht om jouw huidprobleem middels huidtherapie doelgericht aan te pakken.

Vergoede huidzorg & laserontharing

Kliniek3 heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer je een huidtherapeutische indicatie hebt vergoeden de meeste zorgverzekeraars de behandelingen (ook laserontharing gelaat) vanuit het aanvullende pakket. Informeer bij jouw eigen zorgverzekeraar naar de geldende voorwaarden.

Huidtherapie en meer

Voor een effectief behandeltraject zijn er binnen de kliniek als het ware 3 specialisaties waarbij je terecht kunt:

Onze huidtherapeuten, skincoaches en laserexperts. Voor een specifieke en doelgerichte aanpak op het gebied van huidverbetering, -huidverjonging of ontharing;

Orthomoleculair Huidexpert Laura Rebel. Huidverbetering van binnenuit, aangevuld met laboratoriumonderzoek om de oorzaak van jouw huidprobleem in kaart te brengen.

Plastisch- esthetisch chirurg Dr. Claudia Ocampo. Om het uiterlijk, indien wenselijk, nog verder te harmoniseren/verjongen.

Persoonlijke benadering

Wij vinden dat iedereen uniek is en hebben aandacht voor jouw verhaal. Het is onze missie om jou binnen dit unieke totaalconcept op een fijne, persoonlijke manier te begeleiden naar een gezonde, mooie(re) en/of jonger uitziende huid.

Gratis huidanalyse & deskundig advies

Plan een gratis huidanalyse en laat je adviseren over de diverse behandelmethoden en huidverzorging. Wij helpen je graag op weg naar een stralende en gezonde huid.

Teamwork

Emma

Huidtherapeut / Laserspecialist

Fenne

Huidtherapeut / Laserspecialist

Jacqueline

Mede-eigenaar / Huidtherapeut

Annemiek

Mede-eigenaar / SkinCoach / Beauty

Laura Rebel - samenwerking -

Orthomoleculair Huidexpert

Dr. Ocampo - samenwerking -

Plastisch/Esthetisch Chirurg