De ultieme boost voor jouw huid na de Vastelaovend: Onze vernieuwde “After Vastelaovend Treatment”

3 februari 2024

Na het feestelijke seizoen van Vastelaovend heeft jouw huid naar verwachting een grote behoefte aan wat extra liefdevolle verzorging. Daarom presenteren wij met trots onze vernieuwde After Vastelaovend Treatment. Een speciale, zéér verzorgende en herstellende gezichtsbehandeling die gebruikmaakt van de revolutionaire producten van SkinCeuticals in combinatie met pure, gezuiverde zuurstof.

De Stappen van de After Vastelaovend Treatment

  1. Reinigen met Zuurstof: De behandeling begint met een verkwikkende OxyClear reiniging, waarbij zuurstof een hoofdrol speelt. Zuurstof reinigt diep en verwijdert onzuiverheden, waardoor je huid fris en schoon aanvoelt.
  2. Milde Exfoliatie en Glow Gelpeeling: Na de reiniging volgt een zachte exfoliatie om dode huidcellen mild te verwijderen. Hierop volgt de Glow Gelpeeling van SkinCeuticals, die je huid een stralende gloed geeft en de textuur verbetert.
  3. Pure Vitamine C Boost: Het hoogtepunt van de behandeling is het Pure Vitamine C Masker. Deze krachtige antioxidant werkt diep in de huid om te herstellen en te revitaliseren. Wat deze behandeling extra bijzonder maakt, is de zuurstofdrukinjectie. Zonder naalden en pijn wordt de vitamine C boost dieper in je huid ingesluisd, voor optimale resultaten.
  4. Antioxidanten en Correctie: Na de verwennerij met vitamine C is het tijd voor de volgende stap. Een krachtige antioxidant en een corrigerend product, zorgvuldig geselecteerd op basis van jouw huidconditie, zal worden aangebracht. Dit helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en corrigeert eventuele onvolkomenheden.
  5. Breed Spectrum Zonbescherming: Last but not least, sluiten we de behandeling af met een essentiële stap: breed spectrum minerale zonbescherming. Hiermee zorg je ervoor dat je huid optimaal beschermd is tegen schadelijke UV-stralen, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde en jeugdige uitstraling.

Waarom Kiezen voor de After Vastelaovend Treatment?

  • Diepe Reiniging: Zuurstof speelt een cruciale rol bij het diep reinigen van de huid, waardoor je poriën worden ontdaan van onzuiverheden.
  • Revitalisatie met Vitamine C: Het Pure Vitamine C Masker geeft je huid een boost, terwijl de zuurstofdrukinjectie ervoor zorgt dat de actieve ingrediënten diep doordringen.
  • Aangepast aan Jouw Huid: De laatste stappen van de behandeling zijn volledig afgestemd op de specifieke behoeften van jouw huid, voor een gepersonaliseerde ervaring.
  • Bescherming voor de Toekomst: De toevoeging van breed spectrum minerale zonbescherming helpt je huid gezond te houden en te beschermen tegen vroegtijdige veroudering.

Kortom, onze After Vastelaovend Treatment biedt niet alleen de ultieme verwennerij, maar ook een effectieve oplossing voor het herstellen en revitaliseren van je huid na de feestelijke periode.

Deze behandeling is tijdelijk te boeken in de periode van 11-02-2024 t/m 31-03-2024 voor het speciale tarief van €79,-. Je vindt de behandeling via onze online boekingwidget onder ‘gezichtsbehandelingen.’ Plan tijdig jouw afspraak in om teleurstelling te voorkomen!

Zien we je snel?!