Onze merken

SkinCeuticals

“Het is onze missie om de gezondheid van de huid te helpen verbeteren. Met dit doel als leidraad, doen wij een simpele belofte – wij bieden geavanceerde huidverzorging die wetenschappelijk wordt ondersteund.

Jarenlang onderzoek naar huidkanker is essentieel geweest in de doorbraken op het gebied van antioxidanten. De sterke formules zijn geconcentreerd met pure actieve ingrediënten en hebben bewezen optimaal in de huid te kunnen dringen.

Onze oorsprong ligt in de USA, maar inmiddels wordt SkinCeuticals geadviseerd en gebruikt door dermatologen, esthetisch artsen en huidexperts wereldwijd voor dagelijks gebruik en om klinische behandelingen te ondersteunen.

De producten worden ontwikkeld om tekenen van huidveroudering te corrigeren, huidgezondheid te beschermen en toekomstige schade te helpen voorkomen.”

Jane Iredale

Ruim 25 jaar geleden had Jane Iredale een idee: make-up ontwikkelen die goed is voor de huid. Met zuiverende ingrediënten, huidverzorgende eigenschappen en een langdurig resultaat. Maak kennis met de minerale make-up van Jane Iredale. Make-up die kán presteren zonder schadelijke stoffen. Make-up die de huid kán verzorgen met heilzame botanische bestanddelen. Make-up die het allerbeste in je naar boven kán halen. Bekijk het zelf ook van de positieve kant, met #BeautyThatCan.

MARC INBANE

Alle producten van MARC INBANE worden met liefde en zorg in Nederland gemaakt. De meest recente ontdekkingen uit de cosmetische wetenschap en de laatste consumentenbehoeften zijn daarbij leidend. Het premiummerk spant zich non-stop in om het niveau van excellence en innovatie te continueren. Het resultaat mag er zijn: een indrukwekkende collectie met award winning verzorgingsproducten en tanningformules.

Ontdek wat dit luxe Nederlandse merk in huis heeft voor jou. Laat je verrassen door de high-end collectie, bestaande uit tanningformules, verzorgingsproducten, tools, giftsets en accessoires.

BASEOFSWEDEN

Ontdek deze award winnende foundation uit Stockholm, Zweden. BASEOFSWEDEN heeft een foundation ontworpen die perfect fungeert als second skin. De foundation kan worden opgebouwd met verschillende lagen waardoor je zelf de dekking kunt bepalen. De formule is volledig water- en sweatproof. Je kunt dus prima tijdens de lunch even de gym in om vervolgens weer stralend je volgende afspraak binnen te lopen.

BASEOFSWEDEN is ontwikkeld met de hoogste standaards en verfijnde ingrediënten, met respect en zorg voor jouw huid. Het is een volledig dekkende foundation en de formule is water- en sweatproof. Verkrijgbaar in de kliniek of via onze webshop.