Onze merken

SKINCEUTICALS

“Het is onze missie om de gezondheid van de huid te helpen verbeteren. Met dit doel als leidraad, doen wij een simpele belofte – wij bieden geavanceerde huidverzorging die wetenschappelijk wordt ondersteund.

Jarenlang onderzoek naar huidkanker is essentieel geweest in de doorbraken op het gebied van antioxidanten. De sterke formules zijn geconcentreerd met pure actieve ingrediënten en hebben bewezen optimaal in de huid te kunnen dringen.

Onze oorsprong ligt in de USA, maar inmiddels wordt SkinCeuticals geadviseerd en gebruikt door dermatologen, esthetisch artsen en huidexperts wereldwijd voor dagelijks gebruik en om klinische behandelingen te ondersteunen.

De producten worden ontwikkeld om tekenen van huidveroudering te corrigeren, huidgezondheid te beschermen en toekomstige schade te helpen voorkomen.”

DERMACEUTIC

DERMACEUTIC, de expert in de esthetische dermatologie

Dermaceutic werd opgericht in 2002 met de sterke overtuiging dat wetenschap de natuurlijke bondgenoot is van de huid. Er wordt gebruik gemaakt van de beste wetenschappelijke expertise om de natuurlijke krachten van de huid te versterken en te ondersteunen, voor snellere en effectievere resultaten.

Ontstaan uit een samenwerking tussen Franse dermatologen, is Dermaceutic nu het nummer één merk voor chemische peelings in Frankrijk en heeft het zijn formuleringskunst gebracht naar de cosmetische industrie.

We streven ernaar onze positie als expert in de esthetische dermatologie te behouden door onze passie voor wetenschappelijke ontdekkingen en onze onverzadigbare nieuwsgierigheid naar huidwetenschap, onze voortdurende strategische samenwerkingen met toegewijde en gepassioneerde distributeurs, en door onze sterke relaties met een groot netwerk van experts in de wetenschappelijke gemeenschap. Dit is Skintelligent Science. De producten zijn verkrijgbaar in de kliniek of via onze webshop.

JANE IREDALE

Ruim 25 jaar geleden had Jane Iredale een idee: make-up ontwikkelen die goed is voor de huid. Met zuiverende ingrediënten, huidverzorgende eigenschappen en een langdurig resultaat. Maak kennis met de minerale make-up van jane iredale. Make-up die kán presteren zonder schadelijke stoffen. Make-up die de huid kán verzorgen met heilzame botanische bestanddelen. Make-up die het allerbeste in je naar boven kán halen. Bekijk het zelf ook van de positieve kant, met #BeautyThatCan.

MARC INBANE

Alle producten van MARC INBANE worden met liefde en zorg in Nederland gemaakt. De meest recente ontdekkingen uit de cosmetische wetenschap en de laatste consumentenbehoeften zijn daarbij leidend. Het premiummerk spant zich non-stop in om het niveau van excellence en innovatie te continueren. Het resultaat mag er zijn: een indrukwekkende collectie met award winning verzorgingsproducten en tanningformules.

Ontdek wat dit luxe Nederlandse merk in huis heeft voor jou. Laat je verrassen door de high-end collectie, bestaande uit tanningformules, verzorgingsproducten, tools, giftsets en accessoires.