Behandelingen

Wij zijn ervan overtuigd dat we jou succesvol op weg kunnen helpen naar een gezonde, mooie(re) huid. Onze huid- en laserbehandelingen zijn doelgericht en bewezen effectief.

Je bent in goede handen bij de huidtherapeut; expert op het gebied van de gezondheid van de huid. Omdat ieder mens en elke huid uniek is, vindt er voorafgaand aan een eerste behandeling altijd een gratis huidanalyse en een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Jouw wensen en verwachtingen staan in dit gesprek centraal.

Voor een bezoekje aan onze kliniek hoef je overigens niet persé een specifieke huidklacht te hebben. We zijn er ook op gericht om een gezonde huid in optimale conditie te houden waardoor jij die mooie glow en jeugdige uitstraling kunt behouden.

Maak kennis met onze huidtherapeuten, de diverse behandelmogelijkheden en wetenschappelijk bewezen huidverzorgingsproducten.

Acnebehandelingen

Acne kenmerkt zich door een vette huid, mee-eters, rode bultjes, puistjes of onderhuidse ontstekingen. Acne is een huidaandoening die verschillende oorzaken kan hebben. Daarom is een advies op maat heel belangrijk.

Anti-aging behandelingen

Met verschillende behandelingen en producten kunnen wij ervoor zorgen dat je op een zachte manier ouder wordt, zonder jouw mooie, natuurlijke uitstraling te verliezen. Onze anti-aging behandelingen zijn erop gericht om het huidverouderingsproces te vertragen.

Behandelingen voor de man

Als man wil je er graag goed en verzorgd uitzien. Daarnaast kun je ook te maken krijgen met huidaandoeningen, zoals pigmentvlekken, roodheid, fijne lijntjes en rimpels, acne en (acne)littekens. Onze huidtherapeuten brengen jouw huidconditie weer op peil.

Botox en fillers

Door een kleine ingreep, kun je er jaren jonger uitzien en een frissere look bereiken. Plastisch en esthetisch chirurg Dr. Claudia Ocampo werkt conform de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en uiteraard alleen met de meest kwalitatieve en veilige botuline toxine en tijdelijke hyaluronzuurfillers.

Camouflagetherapie

Diverse huidoneffenheden kunnen verholpen of verminderd worden door het inzetten van de juiste behandelingen of camouflerende middelen.

Chemische peelings

Een techniek die ontwikkeld is om ongewenste pigmentveranderingen, fijne lijntjes, rimpels, littekens, acne en andere onregelmatigheden van de huid te verminderen.

Gezichtsbehandelingen

Jouw nieuwe skincare-regime! Dit zijn gezichtsbehandelingen mét resultaat, omdat er uitsluitend met producten wordt gewerkt die hoge concentraties werkzame stoffen bezitten.

Gratis huidanalayse

Een huidanalyse is gratis en vrijblijvend bij ons. Met behulp van de SkinScope kunnen wij jouw huid goed analyseren door middel van LED- en UV -licht. Hierdoor ontvang je een advies op maat.

Henna wenkbrauwen

Tijdens deze behandeling worden niet alleen de wenkbrauwhaartjes geverfd, maar ook de onderliggende huid. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en kunnen eventuele kleine oneffenheden worden opgevuld.

Laser huidoneffenheden

Er zijn talloze huidoneffenheden die snel en effectief behandeld kunnen worden middels laser. Denk hierbij aan pigmentvlekjes, fibromen, zonnevlekken, spinnekopvaatjes (spider naevus), rosacea, gesprongen bloedvaatjes, kersenwratjes, wijnvlekken, etcetera.

Lash Lifting

Tot wel 6 weken mooie, langere en vollere wimpers! Bij deze behandeling worden jouw natuurlijke wimpers voorzien van een prachige krul waardoor ze zichtbaar langer lijken.

Littekenbehandeling

Met een littekenbehandeling verminderen we littekens die ontstaan zijn door acné, een operatie of na het oplopen van (brand)wonden. De huidstructuur zal verbeteren en kleurverschillen worden geminimaliseerd.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een techniek waarbij de huid op een veilige manier mechanisch wordt gepeeld. Bij deze methode wordt het bovenste laagje van de huid verwijderd. Het wordt ook wel ‘zandstralen’ genoemd.

Oedeemtherapie

Manuele lymfedrainage is een bijzondere vorm van massage, waarbij met specifieke handgrepen de vochtopname door de lymfevaten wordt gestimuleerd en het functioneren van het lymfestelsel wordt bevorderd.

Orthomoleculair huidverbeteringstraject

Een huidprobleem verbeteren én onder controle houden vraagt meer dan alleen behandelingen en de juiste skin care producten van buitenaf. Door op zoek te gaan naar de oorzaak van binnenuit kom je tot het maximaal haalbare resultaat. Jouw droomhuid!

OXYjet zuurstofbehandeling

Ook wel de 'omgekeerde schoonheidsbehandeling' van de binnenkant naar de buitenkant genoemd. Hét geheim van vele BN-ers en Hollywoodsterren: zuurstofbehandelingen om de huid op natuurlijke wijze jong te houden.

SkinPen - Medische microneedling

Jouw huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale downtime? Maak dan kennis met deze nieuwe SkinPen microneedling behandeling op basis van Collageen Inductie Therapie.