Behandelingen

De huidtherapeut

Je bent in goede handen tijdens de behandelingen van een huidtherapeut; dé paramedicus voor de zorg van ons grootste orgaan: de huid.

Veiligheid & kwaliteit

De opleiding tot huidtherapeut is wettelijk erkend en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34) en voor huidtherapeuten geldt ook de kwaliteitsregistratie in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Ook welkom zonder specifieke klachten

Ook zonder specifieke huidklachten staan wij voor je klaar. Ons team is erop gericht om een gezonde huid in optimale conditie te houden en bij te sturen waar nodig. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop. Met de juiste huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen zorgen we er samen voor dat jij een gezonde huid en jeugdige uitstraling kunt bereiken én behouden.

Compleet scala aan behandelingen en producten

Wij bieden een compleet scala aan behandelingen en producten die bijdragen aan een gezonde huid. Zowel op medisch, als op cosmetisch vlak. Omdat ieder mens en elke huid uniek is, vindt er voorafgaand aan een eerste behandeling altijd een gratis huidanalyse en advies plaats. Jouw wensen, verwachtingen en huidconditie staan in dit gesprek centraal. Geen idee welke behandeling het meest voor jou geschikt is? Geen probleem, wij helpen en adviseren je graag vrijblijvend tijdens de eerste kennismaking.

Acnebehandelingen

Acne kenmerkt zich door een vette huid, mee-eters, rode bultjes, puistjes of onderhuidse ontstekingen. Acne is een huidaandoening die verschillende oorzaken kan hebben. Daarom is een advies op maat heel belangrijk.

Anti-aging behandelingen

Op een zachtere manier ouder worden? Onze huidverjongingsbehandelingen en -producten vertragen het huidverouderingsproces zonder jouw natuurlijke uitstraling te verliezen.

Botox en fillers

Door een kleine ingreep, kun je er jaren jonger uitzien en een frissere look bereiken. Plastisch en esthetisch chirurg Dr. Claudia Ocampo werkt conform de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en uiteraard alleen met de meest kwalitatieve en veilige botuline toxine en tijdelijke hyaluronzuurfillers.

Camouflagetherapie

Diverse huidoneffenheden kunnen verholpen of verminderd worden door het inzetten van de juiste behandelingen of camouflerende middelen.

Chemische peelings

Een techniek die ontwikkeld is om ongewenste pigmentveranderingen, fijne lijntjes, rimpels, littekens, acne en andere onregelmatigheden van de huid te verminderen.

Gezichtsbehandelingen

Jouw nieuwe skincare-regime! Dit zijn gezichtsbehandelingen mét resultaat, omdat er uitsluitend met producten wordt gewerkt die hoge concentraties werkzame stoffen bezitten.

Gratis huidanalayse

Een huidanalyse is gratis en vrijblijvend bij ons. Met behulp van de SkinScope kunnen wij jouw huid goed analyseren door middel van LED- en UV -licht. Hierdoor ontvang je een advies op maat.

Henna wenkbrauwen

Tijdens deze behandeling worden niet alleen de wenkbrauwhaartjes geverfd, maar ook de onderliggende huid. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en kunnen eventuele kleine oneffenheden worden opgevuld.

Laserbehandeling

Vele huidoneffenheden zoals pigmentvlekjes, fibromen, zonnevlekken, spinnekopvaatjes (spider naevus), rode/gesprongen bloedvaatjes, kersenwratjes, wijnvlekken, etcetera kunnen wij doelgericht en effectief behandelen met een laserbehandeling.

Laserontharing

Laserontharing met de Lightsheer Diodelaser is een van de meest efficiënte methoden voor permanente haarvermindering. De behandelingen worden uitsluitend door ervaren HBO-geschoolde huidtherapeuten uitgevoerd, zodat je gegarandeerd bent van een veilige en kwalitatieve behandeling.

Lash Volume Lift

Tot wel 6 weken mooie, langere en vollere wimpers met een Lash Volume Lift behandeling! Jouw natuurlijke wimpers worden geverfd en voorzien van een prachtige krul.

Littekenbehandeling

Met een littekenbehandeling verminderen we littekens die ontstaan zijn door acné, een operatie of na het oplopen van (brand)wonden. De huidstructuur zal verbeteren en kleurverschillen worden geminimaliseerd.

Microdermabrasie met zuurstof

Microdermabrasie met zuurstof is een techniek waarbij de huid op een veilige en comfortabele manier mechanisch wordt gepeeld.

Oedeemtherapie

Manuele lymfedrainage is een bijzondere vorm van massage, waarbij met specifieke handgrepen de vochtopname door de lymfevaten wordt gestimuleerd en het functioneren van het lymfestelsel wordt bevorderd.

Orthomoleculair huidverbeteringstraject

Een huidprobleem verbeteren én onder controle houden vraagt meer dan alleen behandelingen en de juiste skin care producten van buitenaf. Door op zoek te gaan naar de oorzaak van binnenuit kom je tot het maximaal haalbare resultaat. Jouw droomhuid!

OXYjet zuurstofbehandeling

Ook wel de 'omgekeerde schoonheidsbehandeling' van de binnenkant naar de buitenkant genoemd. Hét geheim van vele BN-ers en Hollywoodsterren: zuurstofbehandelingen om de huid op natuurlijke wijze jong te houden.

SkinPen - Medische microneedling

Jouw huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale downtime? Maak dan kennis met deze nieuwe SkinPen microneedling behandeling op basis van Collageen Inductie Therapie.