Behandelingen

De huidtherapeut

Je bent in goede handen tijdens de behandelingen van een huidtherapeut; dé paramedicus voor de zorg van ons grootste orgaan: de huid.

Veiligheid & kwaliteit

De opleiding tot huidtherapeut is wettelijk erkend en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34) en voor huidtherapeuten geldt ook de kwaliteitsregistratie in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Ook welkom zonder specifieke klachten

Ook zonder specifieke huidklachten staan wij voor je klaar. Ons team is erop gericht om een gezonde huid in optimale conditie te houden en bij te sturen waar nodig. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop. Met de juiste huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen zorgen we er samen voor dat jij een gezonde huid en jeugdige uitstraling kunt bereiken én behouden.

Compleet scala aan behandelingen en producten

Wij bieden een compleet scala aan behandelingen en producten die bijdragen aan een gezonde huid. Zowel op medisch, als op cosmetisch vlak. Omdat ieder mens en elke huid uniek is, vindt er voorafgaand aan een eerste behandeling altijd een gratis huidanalyse en advies plaats. Jouw wensen, verwachtingen en huidconditie staan in dit gesprek centraal. Geen idee welke behandeling het meest voor jou geschikt is? Wij helpen en adviseren je graag vrijblijvend tijdens de eerste kennismaking.

Acnebehandelingen

Acne kenmerkt zich door een vette huid, mee-eters, rode bultjes, puistjes of onderhuidse ontstekingen. Acne is een huidaandoening die verschillende oorzaken kan hebben. Daarom is een advies op maat heel belangrijk.

Bindweefselmassage

Wil jij graag een huid die in optimale conditie verkeert, inclusief een goede doorbloeding, jeugdige uitstraling en de bijbehorende skinglow? Dan is onze unieke bindweefselmassage zeker iets voor jou!

Botox en fillers

Door een kleine ingreep, kun je er jaren jonger uitzien en een frissere look bereiken. Plastisch en esthetisch chirurg Dr. Claudia Ocampo werkt conform de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en uiteraard alleen met de meest kwalitatieve en veilige botuline toxine en tijdelijke hyaluronzuurfillers.

Brows & Lashes

Mooie verzorgde wenkbrauwen en een verleidelijke oogopslag; wie wil dat nou niet? Behalve een gezonde huid, kunnen wij met onze beauty afdeling binnen Kliniek3, ook zorgen voor mooi verzorgde wenkbrauwen en wimpers door inzet van de juiste behandelingen en producten.

Camouflagetherapie

Diverse huidoneffenheden kunnen verholpen of verminderd worden door het inzetten van de juiste behandelingen of camouflerende middelen.

Chemische peelings

Een techniek die ontwikkeld is om ongewenste pigmentveranderingen, fijne lijntjes, rimpels, littekens, acne en andere onregelmatigheden van de huid te verminderen.

Elektrische epilatie

Natuurlijke, langdurige resultaten met elektrische epilatie. Ideaal voor haartjes die te weinig pigment bevatten voor laserontharing. Een veilige en effectieve methode om blijvend verlost te worden van grijze, rode, lichte of fijne haartjes.

Gellak behandelingen

Mooi gelakte en verzorgde nagels kunnen natuurlijk niet ontbreken in ons unieke totaalconcept. Lees hier alles over onze professionele Gellak behandelingen.

Gezichtsbehandelingen

Jouw nieuwe skincare-regime! Dit zijn gezichtsbehandelingen mét resultaat, omdat er uitsluitend met producten wordt gewerkt die hoge concentraties werkzame stoffen bezitten.

Gratis huidanalayse

Een huidanalyse is gratis en vrijblijvend bij ons. Met behulp van de SkinScope kunnen wij jouw huid goed analyseren door middel van LED- en UV -licht. Hierdoor ontvang je een advies op maat.

Hamam lichaamsmassage

Een hamam behandeling is een combinatie van een scrub en massage met olijfzeep en verloopt via een zeer oude techniek en traditie. De huid verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen, wordt helder, elastisch & zacht.

Harsen

Harsen is een populaire methode voor het verwijderen van ongewenst lichaamshaar. Het is een techniek waarbij een kleverige substantie, bekend als hars, op de huid wordt aangebracht en vervolgens snel wordt verwijderd om de haartjes uit de haarzakjes te trekken. Deze methode wordt al eeuwenlang gebruikt en is effectief op verschillende delen van het lichaam, zoals de benen, bikinilijn, oksels, buik, schouders of rug.

Huidverjongende behandelingen

Op een zachtere manier ouder worden? Onze huidverjongende behandelingen en -producten vertragen het huidverouderingsproces zonder jouw natuurlijke uitstraling te verliezen.

Laserbehandeling

Vele huidoneffenheden zoals pigmentvlekjes, fibromen, zonnevlekken, spinnekopvaatjes (spider naevus), rode/gesprongen bloedvaatjes, kersenwratjes, etc. kunnen wij doelgericht en effectief behandelen met een laserbehandeling.

Laserontharing

Laserontharing met de Lightsheer Diodelaser is een van de meest efficiënte methoden voor permanente haarvermindering. De behandelingen worden uitsluitend door ervaren HBO-geschoolde huidtherapeuten uitgevoerd, zodat je gegarandeerd bent van een veilige en kwalitatieve behandeling.

LED Therapie

LED therapie in combinatie met zuurstof maakt gebruik van kleuren golflengtes van zichtbaar licht die specifieke verbeterende en verjongende prestaties in de huid hebben.

Littekenbehandeling

Met een littekenbehandeling verminderen we littekens die ontstaan zijn door acné, een operatie of na het oplopen van (brand)wonden. De huidstructuur zal verbeteren en kleurverschillen worden geminimaliseerd.

Oedeemtherapie

Manuele lymfedrainage is een bijzondere vorm van massage, waarbij met specifieke handgrepen de vochtopname door de lymfevaten wordt gestimuleerd en het functioneren van het lymfestelsel wordt bevorderd.

Orthomoleculair huidverbeteringstraject

Een huidprobleem verbeteren én onder controle houden vraagt meer dan alleen behandelingen en de juiste skin care producten van buitenaf. Door op zoek te gaan naar de oorzaak van binnenuit kom je tot het maximaal haalbare resultaat. Jouw droomhuid!

OXY Dermabrasie Facial

Microdermabrasie met zuurstof is een techniek waarbij de huid op een veilige en comfortabele manier mechanisch wordt gepeeld.

OXYjet zuurstofbehandeling

Ook wel de 'omgekeerde schoonheidsbehandeling' van de binnenkant naar de buitenkant genoemd. Hét geheim van vele BN-ers en Hollywoodsterren: zuurstofbehandelingen om de huid op natuurlijke wijze jong te houden.

SkinPen - Medische microneedling

Jouw huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale downtime? Maak dan kennis met deze nieuwe SkinPen microneedling behandeling op basis van Collageen Inductie Therapie.