Huidverjongende behandelingen

It's never too early to age elegantly.

Huidverjongende behandelingen

Onze behandelingen voor huidverjonging zijn erop gericht om het huidverouderingsproces te vertragen.

Naarmate we ouder worden veranderen de contouren van ons gezicht. Dit komt met name doordat het hyaluronzuur met de jaren afneemt.

Op je 40ste is deze met maar liefst 50% (!) vermindert. Je huid houdt minder goed vocht vast, wordt dunner en droger, minder zacht, soepel en veerkrachtig. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes en rimpels vallen nog meer op.

Met verschillende huidverjongende behandelingen en producten kunnen wij ervoor zorgen dat je op een zachte manier ouder wordt, zonder jouw mooie, natuurlijke uitstraling te verliezen.

Als bijkomend voordeel kunnen de behandelingen bijdragen aan een optimale huidconditie, waardoor jouw huid er vanzelf frisser en jeugdiger zal uitzien. Afhankelijk van de hulpvraag wordt er door de huidtherapeut of plastisch chirurg, in onderling overleg bepaald welke behandeling(en) het beste resultaat zullen geven. Wij streven altijd naar een realistisch verwachtingspatroon, met een optimaal resultaat.

Geschikte behandelingen die wij, veelal gecombineerd, inzetten om (vroegtijdige) huidveroudering tegen te gaan of te verminderen:

Tijdens een gratis huidanalyse, gevolgd door een vrijblijvend consult bespreken we graag welk behandeltraject het beste bij jouw situatie past.