Minerale make-up advies

Kun je bij huidproblemen make-up dragen? Ja, dat kan!

Minerale make-up advies

Minerale make-up advies bij Kliniek3

We zijn trots om jou een exclusief minerale make-up advies aan te bieden, waarbij we werken met de hoogwaardige producten van jane iredale. Minerale make-up biedt tal van voordelen voor jouw huid, en we helpen je graag om de perfecte make-up routine samen te stellen die volledig is afgestemd op jouw huidtype.

Het belang van minerale make-up

Minerale make-up van jane iredale is een verantwoorde keuze voor iedereen die waarde hecht aan huidvriendelijke en natuurlijke producten. Deze make-up is vrij van irriterende stoffen zoals synthetische geur- en kleurstoffen, chemische conserveermiddelen en talk. De pure mineralen in deze producten zorgen voor een zijdezachte afwerking en laten jouw huid ademen, terwijl ze tegelijkertijd een uitstekende dekking bieden. Dit maakt minerale make-up bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid, acne, rosacea of andere huidproblemen. Ook wanneer je geen specifiek huidprobleem hebt; minerale make-up is voor iedereen de juiste keuze!

De perfecte Skincare make-up routine op maat

Bij Kliniek3 begrijpen we dat elke huid uniek is. Daarom bieden we een persoonlijk make-up advies aan waarbij we zorgvuldig kijken naar jouw huidtype en -conditie. Onze ervaren specialisten adviseren je over de juiste producten en technieken, zodat je kunt genieten van een stralende en gezonde huid. Een belangrijk onderdeel van ons advies is de foundation check, waarbij we ervoor zorgen dat je de perfecte teint foundation vindt. Dit kan een hele uitdaging zijn in reguliere winkels, waar de verschillende lichtinvallen het moeilijk maken om de juiste kleur te kiezen. Wij kijken graag met je mee en adviseren welk soort foundation op basis van jouw wensen en huidtype het meest geschikt voor je is.

Gratis make-up advies en foundation test

Benieuwd naar minerale make-up? We nodigen je uit om gebruik te maken van ons gratis make-up advies inclusief foundation test. Tijdens jouw afspraak neemt onze specialist de tijd om jouw huid te analyseren en je te adviseren over de beste producten van jane iredale voor jouw specifieke behoeften. We laten je zien hoe je de make-up het beste kunt aanbrengen voor een natuurlijke en stralende look. Bovendien zorgen we ervoor dat je met een perfect afgestemde foundation naar huis gaat, zodat je je altijd zelfverzekerd voelt.

Samen op zoek naar jouw complete + gezonde make-up routine van jane iredale

Ben je al overtuigd van het merk of de voordelen van minerale make-up? En ben je op zoek naar een complete make-up routine? Kies dan voor het uitgebreide consult. Behalve make-up advies en het vinden van de juiste soort en teint foundation, is er ook tijd voor oogmake-up, lippen, blush, wenkbrauwen, contouring, etc. The full package dus. We gaan op zoek naar de juiste kleuren voor een prachtige dagelijkse make-up afgestemd op jouw wensen. Hier plannen we ruim de tijd, vandaar dat we een 'kleine onkostenvergoeding' vragen. Wanneer je echter voor minimaal €175,- aan producten aanschaft, dan vervallen de kosten en worden deze als korting berekend op jouw factuur.

De voordelen op een rij

  • Persoonlijk advies: Op maat gemaakt make-up advies dat volledig is afgestemd op jouw huidtype en -conditie.
  • Hoogwaardige producten: Gebruik van minerale make-up van jane iredale, bekend om zijn huidvriendelijke en natuurlijke ingrediënten.
  • Perfecte foundation teint: We helpen je de juiste kleur foundation te vinden, wat in reguliere winkels vaak lastig is door verschillende lichtinvallen.
  • Gratis consult: Profiteer van ons gratis make-up advies en foundation check.

Afspraak maken

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via info@kliniek3.nl of plan meteen jouw afspraak in via de online boeking widget en ervaar zelf hoe de juiste make-up routine een wereld van verschil kan maken voor jouw huid!