De Kliniek3 Herfstpeeling is weer te boeken!

19 september 2022

Het is (bijna) herfst! De dagen worden al korter en de natuur maakt zich klaar voor een nieuw jaargetijde. Ook wij maken ons klaar voor de herfst. Voor ons is het namelijk dé aftrap naar weer een nieuw en intensief peeling seizoen in de kliniek. We hebben er ontzettend veel zin in om al die ‘nazomer-huidjes’ weer goed onder handen te nemen!

After-Summer skin

Na de zomer ziet jouw huid er waarschijnlijk iets doffer uit. Door de zon krijg je namelijk meer dode huidcellen op de huid en bouwt deze laag zich sterker op. Pigmentvlekjes kunnen nu weer meer tevoorschijn komen en ook de acne-bacterie wordt vaak weer actiever.

Een kick-start voor de winter

Ook jouw huid zal zich weer aan de veranderde weersomstandigheden gaan aanpassen. Zo kan het zijn dat je wat meer last krijgt van onzuiverheden, of juist een droger gevoel door de verwarming binnen en de droge, koude wind buiten. Goed om jouw huidbarrière sterker te maken.

Om vele huidjes weer te laten herstellen van de zomer én zich voor te bereiden op de winter, hebben wij een unieke seizoensbehandeling samengesteld: de Kliniek3 herfst peeling. Deze seizoensbehandeling is alleen te boeken in de maanden september, oktober en november.

Het is een snelle, maar grondige touch-up behandeling met een veelzijdige pompoen peeling die jouw huid weer aan ’t werk zet (terwijl er nagenoeg geen downtime is zoals roodheid en flinke schilfering). Dit maakt deze behandeling perfect om even snel tussendoor te ondergaan zonder jouw hele (sociale) planning overhoop te gooien.

De peeling bevat drie hoofdingrediënten:

  • Pompoenpulp: zorgt voor een goede exfoliatie van dode huidcellen, waardoor jouw huid een mooie glow krijgt.
  • Amandelzuur: werkt voornamelijk op onzuiverheden, fijne lijntjes en pigment.
  • Melkzuur: remt vorming van pigment en verhelderd bestaande pigmentaties. Werkt tevens hydraterend.

 

Kliniek3 herfst peeling | 30 minuten | 60 euro

  • Reiniging
  • Extra OXYclear reiniging met BIO Blue Light en pure, gezuiverde zuurstof
  • Pumpkin peeling
  • OXY spray ter verkoeling en ter bevordering van het genezingsproces
  • We sluiten af met een kalmerend en/of hydraterend serum, een antioxidant en natuurlijk een breedspectrum zonbescherming

 

Geschikt voor elke huid

Of je nu kampt met veel onzuiverheden, pigmentaties, roodheid of juist een stralende huid zonder klachten hebt; deze veelzijdige peeling is fijn voor élke huid om eens te ondergaan. Ook perfect als extra touch-up behandeling tussendoor wanneer je reeds een (intensiever) behandeltraject bij ons volgt.

Voor nieuwe cliënten is dit een fijne, laagdrempelige kennismakingsbehandeling. Daarbij ook geschikt om jouw huid geleidelijk aan voor te bereiden op (eventuele) intensievere behandelingen.

Gratis huidanalyse en advies op maat

Nog niet eerder bij ons geweest? Dan kun je de Meet & Treat Herfstpeeling boeken. Je ontvangt dan tevens een gratis huidanalyse en een vrijblijvend intakegesprek. Uiteraard is er ook alle ruimte voor jouw vragen en (huid)wensen in dit gesprek.

Reken af met jouw After-Summer skin en gun jouw huid een goede start deze herfst!