De Kliniek3 Summer Peel in een nieuw verfrissend jasje!

9 juni 2022
Daar istie weer!! De welbekende Kliniek3 Summer Peel. In een heerlijk verfrissend jasje dit jaar aangezien we de Maasbrug zijn overgegaan ;-). Geschikt voor elk huidtype en ook een goede boost voor de mannen. Tip voor Vaderdag?! Maak jouw huid zomerklaar met deze huidverbeterende quick fix (30 min) behandeling. Geen tijd is nu geen excuus meer 😉

De Kliniek3 Summer Peel behandeling:

 

 • OXY Clear Reiniging: intensieve diepte reiniging met pure zuurstof
 • Exfoliëren: lichte scrub met de juiste druk om voorzichtig de laatste restjes dode huidcellen te verwijderen
 • SkinCeuticals Gel Peel: een milde en oppervlakkige milde chemische peeling met drie belangrijke en werkzame ingrediënten:
  1. 20% Glycolzuur. Dode huidcellen worden verwijderd en de celvernieuwing wordt gestimuleerd

  2. 10% melkzuur. De celdeling en aanmaak hyaluronzuur in de huid wordt gestimuleerd. Dit ingrediënt werkt ook goed op eventuele pigmentaties.

  3. Mediterraanse fruitazijn. Door de extracten van abrikoos en perzik wordt de huid onmiddellijk verzacht.
 • Afhankelijk van de huidreactie laten we deze peeling een paar minuutjes intrekken. En het fijne; nagenoeg geen downtime van deze peeling en toch een goede skinboost.
 • OXY Spray: heerlijk kalmerend en verfrissend na de Gelpeeling.
 • We sluiten deze behandeling af met een Vitamine C antioxidant, een correct-product afgestemd op jouw huidconditie en natuurlijk een minerale zonbescherming.

Ready to g(l)o(w)! 

Er zijn tevens diverse add-ons bij te boeken die jouw behandeling compleet kunnen maken zoals wenkbrauwen epileren/verven, waxen van bovenlip/kin, LED therapie, etc. Je vindt ze onderaan bij de gezichtsbehandelingen in de online boekingwidget.
Kan jouw huid ook weer eens een Quick fix gebruiken deze zomermaanden? Plan alvast jouw afspraak in de online boeking widget op onze website. Binnen 1 minuut geregeld. Vergeet ook jouw add-ons niet aan te vinken :-).
Heel graag tot snel in Horn!