Het huidverbeteringstraject van Jennifer

18 april 2020

Van win-actie naar zeer tevreden klant!

“Op 3 december 2019 won ik via een win-actie van Kliniek3 op instagram een microdermabrasie behandeling. Met het oog op mijn bruiloft was ik hier super blij mee, wie wil er nou niet op je trouwdag een mooie glow in je gezicht! Al snel werd de afspraak gepland en de behandeling was geheel pijnloos (voor mij).

Die dag heb ik advies gevraagd over mijn rode huid in mijn gezicht, zodra ik een glaasje wijn op heb of in een ruimte ben met een verwarming dan is mijn gezicht vuurrood en dat vind ik niet prettig. De Redness Neutralizer werd geadviseerd in combinatie met het dagelijks gebruik van een antioxidant. Poeh moet dit nu echt allemaal, dacht ik nog. Maar aangezien ik al jarenlang last heb van de roodheid wilde ik dit toch gaan proberen.

Na een aantal weken merkte ik al dat de roodheid minder aanwezig was. Diezelfde dag kreeg ik ook een huidanalyse, ik schrok van de pigment in mijn gezicht die al behoorlijk aanwezig was, natuurlijk wilde ik richting de bruiloft vaak onder de zonnebank maar dit werd me afgeraden. De producten van Marc Inbane kwamen hiervoor in de plaats. Het geeft een mooie kleur en ik hoef niet meer onder de zonnebank.

Ik kreeg bij het advies een aantal proefjes om eens te proberen wat voor mij goed voelt, de Mineral Radiance UV Defense heb ik gekozen als dagcrème, het beschermt tegen UV maar er zit ook een heel klein tintje in waardoor je huid gaat stralen. Ook de huid rondom mijn ogen wilde ik graag even wat extra aandacht geven met de Mineral Eye UV Defense. Deze smeert fijn en geeft een frisse blik. Hydrating B5 gebruik ik als nachtcrème, en sindskort ook de Glycolic Renew Overnight; wat een gladde huid in de ochtend!

Even terug naar de microdermabrasie behandeling, wauw! Wat een glow en dat al na 1 keer. Ik kreeg al complimenten en mijn huid voelde lekker smooth aan.

Ik gebruik nooit veel make-up en ook geen foundation, hoe ga ik dan ervoor zorgen dat ik op mijn bruiloft niet ineens na een drankje toch een rood gezicht krijg? Bij Kliniek3 hebben ze een aantal minerale make-up van Colorescience uitgeprobeerd op mijn gezicht, gelukkig was er voor mij ééntje bij waarbij je bijna niet ziet dat je foundation op hebt.

Geen make-up (en geen filter)!!

Ik heb veel advies gevraagd tussen de bezoeken door en dat deed ik door berichtjes te sturen; ik kreeg altijd een uitgebreid antwoord.

Omdat ik heel enthousiast werd van alle producten en behandelingen die ik heb gehad ben ik mijzelf een avond- en ochtendroutine gaan aanleren. Ik vond dit vroeger altijd veel “gedoe” en dacht dat ik hier toch geen tijd voor zou hebben.

Nu maak ik mijn huid dagelijks goed schoon met een cleanser en erna een toner. Het hoort bij mijn ochtend- en avond routine en kost helemaal niet zoveel tijd als ik altijd dacht.

Wat ben ik blij dat ik de win-actie heb gewonnen!!

Liefs van Jennifer