Interview Nederlands Tijdschrift voor Huidzorg

2 december 2023

Naomi, mede-eigenaresse van Kliniek3, mocht onlangs haar visie visie delen in een interview voor het Nederlands Tijdschrift Voor Huidzorg; hét vakblad voor de huidzorg:

“Ik voel me zeer vereerd dat ik hiervoor werd gevraagd. Bij Kliniek3 geloven we sterk in een holistische aanpak. Voor welke indicatie je ook komt, we luisteren naar jouw wensen en passen onze zorg daarop aan.

De kracht zit in het begrijpen van de connectie tussen huidgezondheid en algemeen welzijn. Mijn reis stopte niet bij de opleiding tot huidtherapeut; het ging verder met een master in de wetenschap en orthomoleculaire therapie. Mijn constante streven naar ontwikkeling vormt de kern van mijn missie.

Wat mij drijft?

De ambitie om Kliniek3 te laten uitgroeien tot een centrum van expertise, waar we met verschillende disciplines samenwerken voor effectieve en holistische zorg. Ik wil verder gaan dan oppervlakkige huidverzorging en mensen helpen hun algehele gezondheid te verbeteren.

Mijn toekomstvisie voor huidzorg?

Meer individualisering en preventie. Ik geloof in preventieve zorg en het behandelen van de oorzaak, niet alleen de symptomen.

Ik ben dankbaar voor de kans om mijn visie te delen en kijk uit naar de vernieuwingen die we samen gaan brengen!”

PS. Het hele interview kun je lezen in de galerie, behorend bij dit bericht.