“Mijn oksels waren al na 6 behandelingen volledig haarvrij!”

26 januari 2021
Vorig jaar ben ik met de dames van Kliniek3 in aanraking gekomen. Ze ondernemen in kansen. Samenwerken met vrouwelijke ondernemers om elkaar te verbinden en te versterken. Dit sprak mij, met mijn toenmalige fashion store, enorm aan.
Na een gesprek met Annemiek over mijn laserontharingstraject destijds in Australië, bood ze mij een laserontharingsbehandeling aan. “Probeer het maar eens, wij hebben echt een goede laser en vakkundige behandelaars; ik weet zeker dat je tevreden zult zijn met het resultaat.”
Ondertussen zijn we bijna een jaar (en 7 behandelingen) verder en ben ik bijna aan het einde gekomen van mijn laserontharingstraject van oksels en bikinilijn. Ik moet eerlijk zeggen dat ik enorm tevreden ben over de vakkundigheid, precisie en geduld van de dames. Ondanks de gevoeligheid tijdens de behandelingen. Want laten we eerlijk zijn, mijn hobby is het niet! Toch maken we er altijd een gezellig weerzien van en een behandeling is zo voorbij. Je voelt je altijd welkom bij de dames en je wordt met goed advies te woord gestaan.

 

Ook toen ik een vlekje wilde laten verwijderen met hun andere laser, ontving ik eerst een uitgebreid advies. Een ander vlekje moest ik eerst bij de huisarts laten checken voor de zekerheid. Inmiddels is deze ook weg en ik wil hen dan ook bedanken voor hun vakkundigheid om eerst het zekere voor het onzekere te nemen.

 

Een echte aanrader voor kwalitatieve laserontharing met blijvend resultaat!

Liefs,
Vronie