NEW! Summer Boost Peeling

21 mei 2020

De Summer Boost Peeling is nagenoeg geschikt voor elk huidtype, kent geen downtime en geeft jouw huid gedurende de zomermaanden een flinke boost of een perfect onderhoud omdat je mogelijk andere behandelingen even moet staken (o.a. de diepere peels). Vandaar dat een zomerpeeling zowel interessant is voor nieuwe cliënten, maar zeker ook voor onze huidige cliënten.

Voor diegenen die reeds ervaring hebben met diepere peels of microneedling is dit pure verwennerij! En dat mag ook weleens.

De totale behandeling bevat o.a. een grondige reiniging/exfoliatie, een huidverbeterende (milde) chemische peeling, heel wat antioxidanten en een verzorgend, verkoelend masker.

Deze uitgebreide en effectieve behandeling duurt 45 min en is uitsluitend te boeken in de maanden juni / juli en augustus voor €79,00!

Een fijne kennismaking voor nieuwe cliënten, inclusief een gratis huidanalyse met de SkinScope en een vrijblijvend behandel- en productadvies door de huidtherapeute, afgestemd op de behoeften van jouw huid.

Boeken? Mail naar mooi@kliniek3.nl of bel / WhatsApp: 06-28461720.

Love to see you 💛!