Ontdek de nieuwe Summer Treatment: Vitamine C-infusion Peeling

26 april 2024

Ook dit voorjaar introduceren we weer met veel enthousiasme een nieuwe Summer Treatment: de Vitamine C-infusion Peeling. Speciaal ontworpen om je huid te verjongen en te laten stralen tijdens de warmere maanden, biedt deze peeling een scala aan voordelen voor een frisse en gezonde teint.

Deze krachtige antioxidant peel is doordrenkt met vitamine C, een essentiële voedingsstof voor een gezonde huid. Het verheldert en hydrateert de huid diep, terwijl het tegelijkertijd een herstellende werking heeft. Door de huid te voeden met antioxidanten, stimuleert deze behandeling een goede hydratatie, waardoor je huid zacht, glad en gerevitaliseerd aanvoelt.

Wat maakt de Vitamine C-infusion Peeling zo bijzonder? Laten we eens kijken naar de voordelen:

 

  1. Verheldert de huidtint: de peeling werkt effectief om de huidtint te verbeteren, waardoor een stralende en egale teint wordt bevorderd.
  2. Verwijdert een zonbeschadigde huidlaag: naarmate de zomer nadert, kan onze huid worden blootgesteld aan de schadelijke effecten van de zon. Deze peeling helpt om zonbeschadigde huidlagen te verwijderen, waardoor je huid er gezonder en jeugdiger uitziet.
  3. Zorgt voor een zachter en gladder huidoppervlak: de peeling werkt diep door in de huid om dode huidcellen te verwijderen, waardoor een zijdezacht en glad huidoppervlak wordt onthuld.
  4. Intense hydratatie: droge en gedehydrateerde huid behoren tot het verleden dankzij de hydraterende eigenschappen van deze peeling. Je huid wordt intensief gehydrateerd, waardoor het er gezond en stralend uitziet.
  5. Verhoogt de opname van thuisverzorgingsproducten: na de peeling is je huid beter in staat om de werkzame stoffen uit je dagelijkse huidverzorgingsproducten op te nemen, waardoor de effectiviteit ervan wordt verbeterd.

 

De behandeling

Deze Summer Treatment hebben we specialer en uitgebreider gemaakt dan een reguliere chemische peeling behandeling, zodat het behalve een effectieve behandeling, ook een heerlijk ME-time momentje wordt. Zo maken we tijdens de behandeling gebruik van onze OXYjet (zuurstofapparaat) om de doorbloeding te stimuleren en jouw huid nog beter te hydrateren en meer comfort te geven. Na de behandeling heb je nagenoeg geen last van een downtime, de huid kan wel iets roder zijn. Deze peeling is veilig uit te voeren in de zomer; mits de huid niet (overmatig) zongebruind is en je dagelijks een breedspectrum zonbescherming gebruikt. Wij adviseren je graag hierin!

Meet & Treat

Hoewel we voor elke behandeling een intake wensen, is deze Summer Treatment ook als Meet & Treat te boeken, zodat we voorafgaand even kort kunnen kennismaken en eventuele contra-indicaties kunnen uitsluiten. Daarna kan meteen gestart worden met de behandeling zodat je niet apart voor de intake hoeft te komen wanneer je voor het eerst een behandeling boekt. Kies voor de Meet & Treat C-Infusion Peeling via onze online boekingwidget op de website.

Plan jouw afspraak

Deze exclusieve Summer Treatment is alleen beschikbaar van mei tot augustus tegen een speciaal tarief van slechts 79 euro. Mis deze kans niet om je huid te verwennen en te verjongen voor de zomer! Een prima behandeling om één keer te ondergaan, maar je kunt deze behandeling ook in kuurverband ondergaan, (minimaal 2 weken tussen de behandelingen in). Zo geniet je van een stralende huid de hele zomer lang.