Ontdek de vernieuwende Herfstpeeling bij Kliniek3: Een Frisse Start voor je Huid!

31 augustus 2023

Ontdek de Vernieuwende Herfstpeeling bij Kliniek3: een frisse start voor je huid!

Het lijkt misschien nog ver weg, maar over drie weken begint alweer de herfst. Bij Kliniek3 bereiden we ons al wekenlang voor op dit seizoen – een tijd van vernieuwing en verandering. En wat is een betere manier om de overgang naar de herfst te vieren met onze speciale behandeling: de Kliniek3 Herfstpeeling.

De Herfst: Een Nieuwe Uitdaging voor je Huid

Na een wisselvallige zomer, met toch ook de nodige uurtjes zonneschijn, kan je huid dof aanvoelen en er vermoeid uitzien. De zon kan namelijk leiden tot een ophoping van dode huidcellen, waardoor pigmentvlekjes en acne-uitbraken weer de kop kunnen opsteken. Bovendien moet je huid zich aanpassen aan de veranderende weersomstandigheden: binnenverwarming en koude, droge wind buiten kunnen leiden tot onzuiverheden en uitdroging.

Een Verkwikkende Boost voor de Herfst

Om je huid te helpen herstellen van de zomer en voor te bereiden op de herfst, hebben we de perfecte behandeling ontwikkeld die nagenoeg geschikt is voor elk huidtype: de Kliniek3 Herfstpeeling. Deze seizoensgebonden behandeling is beschikbaar in de maanden september, oktober en november.

De Kliniek3 Herfstpeeling is een snelle maar diepgaande behandeling met een veelzijdige pompoenpeeling. Deze peeling stimuleert je huid zonder significante downtime, zoals roodheid en enorme schilfering. Dit maakt het ideaal om even snel tussendoor te doen zonder je sociale agenda overhoop te halen.

De Krachtige Ingrediënten

De peeling maakt gebruik van drie krachtige ingrediënten:

  • Pompoenpulp: Deze exfolieert dode huidcellen en geeft je huid een prachtige gloed.
  • Amandelzuur: Dit richt zich op onzuiverheden, fijne lijntjes en pigmentvlekken.
  • Melkzuur: Het remt de vorming van pigment en verheldert bestaande pigmentaties, en biedt tegelijkertijd hydratatie.

De Kliniek3 Herfstpeeling in Detail

  • Manuele reiniging
  • Extra diepe reiniging met BIO Blue Light en pure, gezuiverde zuurstof
  • Een (ontspannende) bindweefselmassage met de OxyTone
  • Pompoenpeeling
  • Vitamine C Masker ter kalmering en bevordering van het genezingsproces
  • Afsluitend kalmerend en/of hydraterend serum, een antioxidantenbehandeling en natuurlijk een breedspectrum zonbescherming

Voor ieder huidtype geschikt

Of je nu worstelt met onzuiverheden, pigmentvlekken, roodheid of een stralende huid hebt zonder specifieke klachten, deze veelzijdige peeling is geschikt voor nagenoeg elk huidtype. Het is ook een ideale aanvulling als tussentijdse touch-up als je al een intensievere behandeltraject bij ons volgt.

Voor nieuwe cliënten biedt deze behandeling een laagdrempelige kennismaking. Het is ook een goede voorbereiding op eventueel intensievere behandelingen.

Meet & Treat Herfstpeeling

Ben je nog niet eerder bij ons geweest? Kies dan voor de Meet & Treat Herfstpeeling. Voorafgaand doen we een korte intake en is er natuurlijk alle ruimte voor jouw vragen en huiddoelen.

Gun jezelf en jouw huid een frisse start deze herfst met de Kliniek3 Herfstpeeling! Je plant eenvoudig een afspraak via onze online boeking widget.