Plastisch Chirurg Dr. Claudia Ocampo

3 juli 2019

Overweeg je botox, fillers of een chirurgische ingreep? Maak dan eens vrijblijvend kennis met plastisch chirurg Dr. Claudia Ocampo.

Claudia Ocampo Pavez studeerde medicijnen aan de Universiteit van Santiago in Chili. Na het met cum laude behalen van het artsendiploma in 1987 specialiseerde zij zich verder in algemene chirurgie en daarna in plastische chirurgie, een vakgebied waarin zij sinds 1993 werkzaam is.

De belangrijkste ervaring en bekwaamheid in plastische – en esthetische chirurgie heeft zij in de periode van 1993 tot 1996 opgedaan onder leiding van Prof. De Carolis in de afdeling voor plastische chirurgie aan het universitaire ziekenhuis Jose Joaquin Aguirre in Santiago de Chile en van 1997 tot 1999 in de afdeling voor plastische chirurgie in het Klinikum Rechts der Isar van de Technische Universiteit in München onder leiding van Professor Edgar Biemer.

Op wetenschappelijk vlak heeft Dr. Ocampo Pavez onderzoek verricht naar microchirurgie en gezichtsreconstructie. Aan de Technische Universiteit van München is zij in 2005 binnen dit vakgebied gepromoveerd. Verder specialiseerde zij zich in chirurgische en niet-chirurgische verjongingstechnieken zoals botox behandelingen en fillers.

Het moge duidelijk zijn dat je bij haar in goede handen bent! Ze zal regelmatig bij ons in Roermond spreekuur houden.

Op vrijdag 6 september 2019 is ze voor het eerst bij ons aanwezig in de kliniek 🖤. Via mooi@kliniek3.nl of telefonisch / whatsapp: 06 – 284 617 20, kun je een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aanvragen met Dr. Ocampo of een botox-/fillerbehandeling inplannen. Tarieven zijn op aanvraag beschikbaar.