Skin Event 29-10-2020

15 september 2020

Get to know your skin!

Op donderdag 29 oktober organiseren wij een SKIN EVENT in Herten! Dit event is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar huidverbetering of – verjonging ✨.

Kom gezellig met een vriendin, je zoon of dochter, moeder, tante, nicht, broer, vriend, zus, collega etcetera (of een introducé wanneer jij al in behandeling bent), naar ons SKIN EVENT en profiteer van leuke extra’s:

✨ Gratis huidanalyse en advies.

✨ Gratis miniatuurpakketje met miniatuurtjes van SkinCeuticals, afgestemd op de behoefte(n) van jouw huid.

✨ Gratis make-up advies en/of touch-up met minerale make-up van Colorescience of test onze longlasting en talkvrije foundation van Base of Sweden.

🤩 25% korting voor jullie beiden op een geboekte behandeling naar keuze in november of december.

Behalve onze huidtherapeut, zal ook een productexpert van SkinCeuticals aanwezig zijn voor het afnemen van huidanalyses, het geven van productadvies en beantwoord zij graag, samen met ons team, al jullie vragen op het gebied van huidverzorging.

Let op: productexpert Suzanne van SkinCeuticals is tot 17:30 uur aanwezig. Wanneer jullie na 17:30 uur een afspraak hebben gemaakt, dan ontvangt één van onze huidtherapeuten jullie.

Aanmelden? Stuur een mailtje naar mooi@kliniek3.nl en geef een voorkeurstijd op. Tijdens dit event werken wij op afspraak zodat wij iedereen een veilige omgeving kunnen bieden.

Het lijkt ons hartstikke gezellig om jullie te mogen ontmoeten en te ontvangen op donderdag 29 oktober 😃!