Vanaf 11 mei weer geopend voor alle behandelingen!

19 mei 2020

Goed nieuws! Waar we eind april nog te horen kregen dat we stapsgewijs mochten opschalen in uitsluitend de medische zorg, is inmiddels bekend dat we vanaf maandag 11 mei weer alle behandelingen mochten uitvoeren! De eerste week zit er alweer op! Het was erg leuk om sommigen in goede gezondheid al gezien te hebben!

Uiteraard hebben wij de noodzakelijke maatregelen getroffen om de behandelingen op een verantwoorde en veilige wijze te kunnen hervatten.

De behandelingen zullen in sommige gevallen iets anders verlopen dan je van ons gewend bent. Om iedereen zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen behandelen dragen de huidtherapeuten in de meeste gevallen een faceshield, mondmasker en handschoenen. Ook is het Paramedisch Centrum Herten anders ingericht en gelden er nieuwe regels en voorschriften.

Bij het maken van een afspraak, zullen wij tevens een aantal vragen stellen (triage). Het is belangrijk om deze vragen zorgvuldig en naar waarheid te beantwoorden. Heb jij al een afspraak ingepland? Neem contact met ons op via 06 – 284 617 20 of mail naar mooi@kliniek3.nl.