Wij gaan verhuizen naar Horn!

16 februari 2022

Vanaf 1 april 2022 is Kliniek3 gevestigd in Horn

We waren al een tijdje op zoek naar een ‘eigen’ locatie met meerdere behandelkamers, toen eind vorig jaar dit mooie en duurzame praktijkpand op ons pad kwam.

Inmiddels is het allemaal rond en hebben we de sleutel in ontvangst mogen nemen. Het klussen kan beginnen! De komende weken is er nog genoeg werk aan de winkel, maar uiteraard behandelen wij tot die tijd ook gewoon door in Herten.

Wat gaat er veranderen?

  • Vanaf 1 april aanstaande ontvangen we jou dan ook graag voor jouw behandelingen in Horn aan de Daalakkerstraat 26 (slechts 5 á 10 minuutjes vanaf Roermond).
  • Buiten een nieuw pand zullen er in de loop van dit jaar nog meer leuke, nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden; nieuwe producten, nieuwe apparatuur en nieuwe behandelingen.
  • Er zal een aantrekkelijke openingsactie plaatsvinden gedurende de hele maand april. Deze actie geldt niet alleen voor nieuwe cliënten, maar natuurlijk ook voor jou als trouwe cliënt. Binnenkort hierover meer!
  • Vanuit deze locatie kunnen we onze service en kwaliteit naar een hoger niveau tillen. We kunnen dan ook niet wachten om dit waar te maken en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn.

Wij gaan weer verder aan de klus en kijken uit naar het voorjaar zodat we jou kunnen verwelkomen in het mooie Horn!

Tot snel,

Lieve groetjes,
Team Kliniek3

Emma, Fee, Naomi & Annemiek