Wij zijn open gedurende de lockdown!

15 december 2020

We merken dat er veel onduidelijkheid is of de geplande behandelingen kunnen doorgaan naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen omtrent COVID-19. Het antwoord is: JA! Jouw behandelingen bij de huidtherapeut kunnen gewoon doorgaan.

Tijdens de persconferentie op 14 december 2020 werd duidelijk dat (para)medische contactberoepen, waaronder ook de huidtherapeuten vallen, hun werkzaamheden mogen voortzetten. Wij blijven dus gewoon geopend voor alle behandelingen die door de huidtherapeuten (Fenne of Emma) worden uitgevoerd. Ditzelfde geldt voor de behandelingen die door Dr. Ocampo worden uitgevoerd. Artsen en plastisch chirurgen staan ook op deze lijst van uitzonderingen.
Om jou de meest veilige zorg te bieden blijven wij werken conform de richtlijnen van het RIVM. Net zoals de afgelopen maanden verwachten wij dat je je afspraak verplaatst wanneer je klachten hebt. Draag een mondkapje (deze kan af tijdens de behandeling) en kom alleen naar de afspraak.

Mocht je liever thuisblijven of ons niet kunnen bezoeken wegens gezondheidsklachten, dan staan we ook weer met videoconsults voor je klaar. Verder hopen wij dat iedereen zijn/haar behaalde resultaten kan blijven behouden. Zorg in ieder geval voor een goed thuisprotocol.

Webshop en kadotips

Je kunt jouw producten op afspraak ophalen in de kliniek of bezoek onze webshop met de beste skincare producten voor thuisgebruik.

Ook vind je hier leuke beauty kerstkado’s zoals de natuurlijke zelfbruiners van Marc Inbane. Wanneer je de Natural Tanning Spray of de Naturel Tanning Mousse besteld, ontvang je bovendien een gratis Glove (tanninghandschoen) t.w.v. €9,95!

De producten van Revitalash Cosmetics vallen ook heel goed in de smaak dit jaar. Behalve dat het een prachtig merk is (het zet zich in voor bewustzijn, onderzoek en onderwijs op het gebied van borstkanker), creëer jij met deze wenkbrauw- of wimperverzorging een adembenemende oogopslag. We hebben onlangs de Lash Perfection Gift Collection toegevoegd aan de shop. De voorraad is beperkt dus wacht niet te lang!

Wil je de ontvanger zelf laten kiezen? Dan is de Kliniek3 Giftcard een geschikt kado (voor hem en haar). De giftcard wordt feestelijk voor je ingepakt, inclusief een huidverzorgingsroutine met miniatuurtjes van SkinCeuticals. Er kan thuis al meteen gestart worden met een gedegen thuisroutine!

Verder hebben wij nog één belangrijke mededeling: Voel je welkom en schroom niet om voor jezelf nog een afspraak in te plannen op korte termijn; wij staan onverminderd voor je klaar en hebben de komende weken nog enkele plekjes beschikbaar! Klik hier om contact met ons op te nemen.

Het is een zware en vervelende tijd, voor ons allemaal. Laten we er het beste van maken. Gezondheid staat voorop en SAMEN komen we hier doorheen. We duimen dat we dit snel achter ons kunnen laten…

Hoewel het anders zal zijn dan normaal, wensen wij jou evengoed fijne, knusse en gezellige feestdagen toe, in een goede gezondheid!

Liefs,
Team Kliniek3