Zomeraanbieding: SkinCeuticals Gel Peel

4 juli 2019

Breng jouw huid in topconditie deze zomer met de SkinCeuticals Gel Peel. Deze peeling zorgt voor een meer gehydrateerde, frisse en stralende uitstraling, ideaal voor de zomer! In de maanden juli t/m september kun je deze peeling ondergaan voor slechts 50 euro  in plaats van 75 euro!

De Gel Peel van SkinCeuticals exfolieert de huid, waardoor fijne lijntjes verminderen en de huidtextuur wordt verbeterd. Tevens nemen pigmentaties door zonneschade af. Je huid zal een egalere tint ervoor terugkrijgen.

De peel bevat drie belangrijke ingrediënten:

  • 20% glycolzuur
    Glycolzuur exfoliëert de huid. Dode huidcellen worden verwijderd en celvernieuwing wordt gestimuleerd. Daarnaast wordt de huidstructuur verbeterd, waardoor de huid een stuk egaler wordt.
  • 10% melkzuur
    De werking van melkzuur zorgt ervoor dat celdeling en aanmaak van hyaluronzuur in de huid wordt gestimuleerd. Het vochtgehalte van de huid wordt zo op peil gehouden en fijne lijntjes worden hierdoor minder zichtbaar. Daarnaast werkt ook melkzuur positief voor pigmentaties. Tyrosinase, het enzym dat pigmentvorming stimuleert, wordt door melkzuur geremd. Door de gestimuleerde celdeling vervagen reeds bestaande pigmentvlekken.
  • Mediterraans fruitazijn
    Ten slotte bevat de peel extracten van de abrikoos en de perzik, die de huid verzachten. Zuren van de appel en citroen dragen hun steentje bij aan het exfoliëren.

Voor wie is deze peeling geschikt?
De peeling is breed inzetbaar. Heb je een verouderde huid door zonneschade, of een jonge, normale huid die een boost kan gebruiken, dan is deze peeling geschikt. Ook als de huid hyperpigmentaties laat zien, of juist vochtarm is, kan de huid door middel van de Gel Peel worden verbeterd.

Hoe wordt de peeling aangebracht?
Voorafgaand aan de peeling wordt de huid grondig gereinigd. Vervolgens wordt de peeling in dunne, gelijkmatige laagjes aangebracht. De Gel Peel zal gedurende 3-5 minuten op de huid blijven om te drogen, voordat het wordt verwijderd met een nat kompres. Na de peeling zal een antioxidant aangebracht worden om je huid optimaal te beschermen tegen vrije radicalen en wordt een SPF gesmeerd.

Hoe vaak dient de behandeling uitgevoerd te worden?
Na één behandeling zul je mogelijk al een mooie glow behalen. Wanneer je het meeste effect wil bereiken, dan raden we aan om deze peeling (geldt eigenlijk voor alle peelings) in kuurverband uit te voeren. Meestal zijn zo’n 4 tot 6 peelings nodig, met een interval van twee weken, om een zo optimaal mogelijk resultaat te verkrijgen.

Wil je meer weten over de Gel Peel of een andere behandeling? Je bent altijd welkom voor een kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek, inclusief een gratis huidanalyse met onze SkinScope.

Liefs, Fenne