(BIAB) Gellak behandelingen

(BIAB) Gellak behandelingen

(BIAB) Gellak behandeling handen

Mooi gelakte en verzorgde nagels kunnen natuurlijk niet ontbreken binnen ons unieke totaalconcept. Wij bieden een professionele behandeling van gellak op eigen nagels, waarbij we zorgen voor een optimale verzorging en langdurige resultaten. Onze beauty experts zijn getraind in het toepassen van gellak met precisie en zorgen ervoor dat je nagels er prachtig uitzien.

Gellak behandeling voeten

Verwen jezelf deze zomer met prachtig gelakte teennagels dankzij een Gellak behandeling! Ben je het beu om je teennagels constant opnieuw te moeten lakken? Wil je dat je teennagels er perfect uitzien, zelfs tijdens die zonnige stranddagen of in open schoenen? Dan is onze Gellak behandeling voor de teennagels de oplossing waar je naar op zoek bent.

Hoe gaat de behandeling in z'n werk?

Bij de behandeling van gellak op eigen nagels beginnen we met het zorgvuldig reinigen en vijlen van je nagels. Vervolgens duwen we voorzichtig je nagelriemen terug om een schone nagelbasis te creëren.

Na de voorbereiding brengen we een hoogwaardige basecoat aan op je nagels. Deze basecoat zorgt voor een goede hechting tussen je natuurlijke nagel en de gellak, wat essentieel is voor een langdurig resultaat. We zorgen ervoor dat de basecoat gelijkmatig en dun wordt aangebracht, zonder de nagelriemen aan te raken. Daarna laten we de basecoat uitharden onder een professionele UV-/LED-lamp.

Zodra de basecoat is uitgehard, gaan we verder met het aanbrengen van de gellakkleur van jouw keuze. Ga je voor BIAB? Dan volgt er nu een extra laagje (BIAB) versteviging van jouw nagels. Na elke laag gellak laten we je nagels uitharden onder de UV-/LED-lamp om een langdurige en sterke hechting te garanderen. Na het aanbrengen van de laatste laag gellak, brengen we een hoogwaardige topcoat aan om je nagels te beschermen en een prachtige glans te geven.

Wanneer je uiteindelijk besluit om de gellak te verwijderen of te vervangen voor een nieuwe kleur, staan we natuurlijk ook klaar om je te helpen. We gebruiken professionele technieken en hoogwaardige producten om de gellak veilig en zonder schade aan je nagels te verwijderen. Je kunt vertrouwen op onze ervaring en expertise om het proces soepel te laten verlopen.

Kies voor onze professionele behandeling van (BIAB) gellak op eigen nagels en geniet van prachtig verzorgde nagels met een langdurige glans. Wij streven ernaar om je een geweldige ervaring te bieden en je te laten stralen met je perfect gestylede nagels.

Waarom kiezen voor een Gellak behandeling?

  • Langdurige kleur en glans: Met onze Gellak behandeling geniet je minstens twee tot drie weken van mooie gelakte en verzorgde nagels. Op de teennagels kan deze tot wel zes weken blijven zitten. Of je nu een vakantie in het vooruitzicht hebt of gewoon wil genieten van mooie nagels zonder gedoe, onze Gellak blijft perfect zitten zonder te vervagen, chippen of af te bladderen.
  • Weerbestendigheid: Vergeet de zorgen over beschadigde nagellak tijdens zonnige dagen. Onze Gellak is bestand tegen water, zonlicht en andere elementen, waardoor je nagels er altijd verzorgd uitzien, ongeacht de omstandigheden.
  • Snelle en efficiënte behandeling: Met behulp van een UV-/LED-lamp wordt de Gellak snel uitgehard, zodat je meteen kunt genieten van droge en glanzende nagels.
  • Diverse kleuropties: Of je nu een subtiele nude tint wenst of liever opvallend met felle kleuren, we hebben meerdere kleurtjes in ons assortiment.
  • Versterking en bescherming van jouw eigen natuurlijke nagels. Naast het bieden van langdurige kleur, helpt Gellak ook bij het versterken en beschermen van jouw eigen nagels. Het vormt een beschermende laag die je nagels beschermt tegen breken, splijten en andere beschadigingen.

Wat is het verschil tussen Gellak en BIAB?

Gellak en BIAB (Builder in a Bottle) zijn beide soorten nagellakproducten, maar er zijn enkele verschillen tussen de twee.

Gellak is een nagellak die wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Het wordt aangebracht op natuurlijke nagels en het biedt een langdurige en glanzende afwerking. Gellak kan meestal zo'n twee tot drie weken blijven zitten zonder af te bladderen of te chippen, afhankelijk van de kwaliteit van het product en de toepassing.

BIAB daarentegen is een relatief nieuwe nagellakformule. Het is een dikkere gelachtige substantie die wordt aangebracht op natuurlijke nagels om ze te versterken. BIAB heeft een nog langere levensduur dan gellak en kan tot wel vier weken blijven zitten.

Een ander verschil is dat gellak meestal gemakkelijk kan worden verwijderd met behulp van afweken, terwijl BIAB meestal moet worden afgevijld om het te verwijderen. Dit komt doordat BIAB een dikkere en sterkere formule heeft om de nagels te versterken.

Over het algemeen bieden zowel gellak als BIAB langdurige en duurzame resultaten, maar BIAB kan een betere keuze zijn als je op zoek bent naar extra nagelversteviging, terwijl gellak handiger kan zijn als je regelmatiger van kleur wilt verwisselen.

Laat je handen en/of voeten stralen en geniet wekenlang van perfect gelakte nagels. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of maak gebruik van ons handige online boekingssysteem.