Huidtherapie en meer

Over de kliniek

Kliniek3 is gespecialiseerd in laserontharing, professionele huid-/ en laserbehandelingen, huidverzorging, beauty & minerale make-up. Aan de hand van jouw wensen en huidconditie, maken we samen een realistisch behandelplan met een duidelijk verwachtingspatroon.

Vrij toegankelijk, zonder verwijsbrief

De huidtherapeut is dé paramedicus met een uitgebreide, specifieke kennis over de huid. Wanneer je een huidprobleem vermoedt, kan de huidtherapeut jou snel duidelijkheid verschaffen. Als de huidtherapeut vaststelt dat een huidtherapeutische behandeling nodig is, kan deze snel starten. Meestal kan de huidtherapeut zelf de behandeling uitvoeren. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan de huidtherapeut je alsnog adviseren om naar de huisarts te gaan.

Ook zonder specifieke klachten ben je van harte welkom om jouw huid gezond te houden.

Beschermde titel en HBO-gediplomeerd

Huidtherapeut is een beschermde titel. Huidtherapeuten zijn HBO-gediplomeerd en voldoen aan wettelijk vastgelegde opleidings- en deskundigheidseisen.

Professionele en adequate behandelingen voor jouw huid

De huidtherapeut weet raad met een breed scala aan huidaandoeningen. Een keuze voor de huidtherapeut is een keuze voor een professionele en adequate behandeling voor jouw huid. En het mooie: geen ellenlange wachtlijsten; je kunt vrijwel meteen bij ons terecht om jouw huidprobleem middels huidtherapie doelgericht aan te pakken.

Vergoede huidzorg & laserontharing

Kliniek3 heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer je een huidtherapeutische indicatie hebt vergoeden de meeste zorgverzekeraars de behandelingen (ook laserontharing gelaat) vanuit het aanvullende pakket. Informeer bij jouw eigen zorgverzekeraar naar de geldende voorwaarden.

Huidtherapie en meer

Voor een effectief behandeltraject, kun je behalve bij de huidtherapeut, ook bij andere specialisaties terecht binnen Kliniek3. Denk hierbij aan de beauty behandelingen voor meer ontspanning en comfort, een orthomoleculair huidverbeteringstraject of een consult bij Plastisch/Esthetisch chirurg Dr. Claudia Ocampo, om het uiterlijk, indien wenselijk, nog verder te harmoniseren/verjongen.

Persoonlijke benadering

Wij vinden dat iedereen uniek is en hebben aandacht voor jouw verhaal. Het is onze missie om jou binnen ons unieke totaalconcept op een fijne en persoonlijke manier te begeleiden naar een gezonde, stralende en jonger uitziende huid.

Gratis huidanalyse & deskundig advies

Plan een gratis huidanalyse en laat je adviseren over de diverse behandelmethoden en huidverzorging/minerale make-up.