Over ons

Kliniek3 is begin 2019 opgericht door Jacqueline Bijlmakers & Annemiek Simons. De dames werkten al een aantal jaren samen en waar de één als zeer ervaren huidtherapeut en praktijkhouder veel medische kennis en kunde bezit over de huid, heeft de ander een passie voor de cosmetische kant van het vak. Zo ontstond het idee om de krachten te bundelen en een huidkliniek te starten voor medische en cosmetische huidverbetering.

Kliniek3 is gespecialiseerd in behandelingen, gecombineerd met cosmeceuticals (huidverzorgingsproducten met een ‘zinvol en wenselijk’ resultaat) voor thuisgebruik en supplementen die aantoonbaar een huidverbeterend en/of huidverjongend effect hebben. Aan de hand van jouw wensen maken we samen een realistisch behandelplan met een duidelijk verwachtingspatroon.

Voor een effectief behandeltraject zijn er binnen de kliniek als het ware 3 specialisaties waarbij je terecht kunt:

Onze huidtherapeuten en laserexperts. Voor een specifieke en doelgerichte aanpak op het gebied van huidverbetering, -huidverjonging of ontharing;

Orthomoleculair Huidexpert Laura Rebel. Huidverbetering van binnenuit, aangevuld met laboratoriumonderzoek om de oorzaak van jouw huidprobleem in kaart te brengen.

Plastisch- esthetisch chirurg Dr. Claudia Ocampo; om het uiterlijk, indien wenselijk, nog verder te harmoniseren/verjongen.

Wij vinden dat iedereen uniek is en hebben aandacht voor jouw verhaal. Het is onze missie om jou binnen dit unieke totaalconcept op een fijne, persoonlijke manier te begeleiden naar een gezonde, mooie(re) en/of jonge(re) huid.

Wij staan voor je klaar!

Emma

Huidtherapeut / Laserspecialist

Fenne

Huidtherapeut / Laserspecialist

Jacqueline

Mede-eigenaar / Huidtherapeut

Annemiek

Mede-eigenaar / Allround

Laura Rebel - samenwerking -

Orthomoleculair Huidexpert

Dr. Ocampo - samenwerking -

Plastisch Chirurg