Gezichtsbehandelingen

"Happiness is a habit. So is your skincare."

Gezichtsbehandelingen

"Men need skincare too."

Gezichtsbehandelingen

Niet zomaar gezichtsbehandelingen, deze facials waarin uitsluitend wordt gewerkt met producten van SkinCeuticals. De producten bezitten hoge concentraties werkzame en actieve ingrediënten die zijn gebaseerd op jarenlange wetenschappelijke studies. We zijn dan ook ontzettend trots om deze productlijn en de bijbehorende behandelingen te kunnen aanbieden.

De gezichtsbehandelingen (facials) van SkinCeuticals zijn geschikt voor iedereen graag iets meer zou willen doen voor de huid. Elke SkinCeuticals facial is een op maat gemaakte behandeling, gericht op intensieve hydratatie, versteviging en/of verzachting. Maar ook een behandeling corrigerend op onzuiverheden, pigment of huidveroudering behoort tot de mogelijkheden.

Deze behandelingen zijn ook zeer geschikt als 'onderhoudsbehandelingen' wanneer je voldoende resultaat hebt geboekt met bijvoorbeeld acnebehandelingen, chemische peelings, microneedling et cetera. Of juist als aanvulling op jouw bestaande behandeltraject wanneer je even op zoek bent naar extra verzorging en comfort.


Glow facial | 30 min

Maak kennis met de werkzame producten van SkinCeuticals door het ondergaan van onze Glow Facial. Tijdens de behandeling volgen wij de filosofie van SkinCeuticals: voorkomen, corrigeren én beschermen. Deze gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen en exfoliëren van de huid, gevolgd door het verwijderen van eventuele onzuiverheden, het aanbrengen van een antioxidant en een verzorgend masker. Uiteraard worden de producten afgestemd op de conditie en behoefte van de huid. Ready to glow!


Kliniek3 facial | vanaf 40 min

Our favorite! Dezelfde behandeling dan bovenstaande Glow facial én de mogelijkheid om diverse beauty add-ons toe te voegen, zoals het epileren/waxen van jouw wenkbrauwen en waxen bovenlip en/of kin. Ook is het mogelijk om de wenkbrauwen te verven met gewone wenkbrauwverf of henna. Op onze tarievenpagina vind je de diverse mogelijkheden.


Tarieven en behandelmogelijkheden

Tijdens een gratis huidanalyse, gevolgd door een vrijblijvend consult bespreken we graag welk behandeltraject het beste bij jouw situatie past. Klik hier voor onze tarieven.

Meer te weten komen over de producten van SkinCeuticals? Klik hier