Gezichtsbehandelingen

"Happiness is a habit. So is your skincare."

Gezichtsbehandelingen

"Men need skincare too."

Gezichtsbehandelingen

Niet zomaar gezichtsbehandelingen, deze facials waarin uitsluitend wordt gewerkt met hoogwaardige producten. De producten bezitten hoge concentraties werkzame en actieve ingrediënten die zijn gebaseerd op jarenlange wetenschappelijke studies.

Onze gezichtsbehandelingen (facials) zijn geschikt voor iedereen graag iets meer zou willen doen voor de huid. Elke behandeling is een op maat gemaakte behandeling, gericht op intensieve hydratatie, versteviging en/of verzachting. Maar ook een behandeling corrigerend op onzuiverheden, pigment of huidveroudering behoort tot de mogelijkheden.

Deze behandelingen zijn ook zeer geschikt als 'onderhoudsbehandelingen' wanneer je voldoende resultaat hebt geboekt met bijvoorbeeld onze intensievere acnebehandelingen, chemische peelings, SkinPen- of laserbehandelingen. Of juist als aanvulling op jouw bestaande behandeltraject wanneer je even op zoek bent naar extra verzorging en comfort. Hieronder vind je een greep uit onze gezichtsbehandelingen.


Glow facial | 30 min

Maak kennis met de werkzame producten van SkinCeuticals door het ondergaan van onze Glow Facial. Tijdens de behandeling volgen wij de filosofie van SkinCeuticals: voorkomen, corrigeren én beschermen. Deze gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen en exfoliëren van de huid, gevolgd door het verwijderen van eventuele onzuiverheden, het aanbrengen van een antioxidant en een verzorgend masker. Uiteraard worden de producten afgestemd op de conditie en behoefte van de huid.


Kliniek3 facial inclusief wenkbrauwen epileren | 45 min

Dezelfde behandeling dan bovenstaande Glow facial én de mogelijkheid om diverse beauty add-ons toe te voegen, zoals het epileren/waxen van jouw wenkbrauwen en waxen bovenlip en/of kin. Ook is het mogelijk om de wenkbrauwen te verven met gewone wenkbrauwverf of henna. Op onze tarievenpagina vind je de diverse mogelijkheden.


Kliniek3 OXY Pumpkin Peeling | 30 min

Reiniging met pure zuurstof, gevolgd door een (milde) peeling o.b.v. pompoenextracten. Daarna volgen we de filosofie van SkinCeuticals; Prevent, Correct, Protect.


Vitamine C-Infusion Peeling - Summer Treatment (mei t/m aug) | 45 min 

Speciale Vitamine C zomerpeeling. Uitsluitend te boeken in de maanden mei t/m augustus. Wens je een beauty add-on zoals wenkbrauwen epileren/verven? Boek deze dan aub op voorhand mee omdat we hier meer tijd voor zullen reserveren. Je vindt onze add-ons bij de gezichtsbehandelingen (beauty) in de online boekingwidget!


Glow Treatment; Combined therapy; peeling + microneedling + LED | 75 min

In deze uitgebreide en intensieve gezichtsbehandeling op maat wordt een peeling toegepast ter bevordering doorbloeding/gezondheid of werken we juist meer aan het terugdringen van pigmentschade. Summer Promo: in de maanden mei t/m aug voor €135 i.p.v. €155,-!


Cosmo Glow Treatment; combined therapy TCA + microneedling + LED |  €175,-
Onze meest intensieve onderhoudsbehandeling die veilig is te ondergaan in de zomer. Bij deze behandeling is het wel belangrijk dat jouw huid gewend is aan actieve ingredienten en al meerdere peelings heeft ondergaan.

Tarieven en behandelmogelijkheden

Tijdens een gratis huidanalyse, gevolgd door een vrijblijvend consult bespreken we graag welk behandeltraject het beste bij jouw situatie past. Klik hier voor onze tarieven.

Meer te weten komen over de producten van SkinCeuticals? Klik hier