Laserbehandeling

Laserbehandeling

Talloze huidoneffenheden, zoals pigmentvlekjes, melasma, fibromen, zonnevlekken, spinnekopvaatjes (spider naevus), rosacea, gesprongen bloedvaatjes, kersenwratjes, wijnvlekken, etcetera, kunnen wij doelgericht en effectief behandelen met een laserbehandeling.

Gratis intakegesprek

Alvorens we overgaan tot een laserbehandeling, vindt er altijd eerst een gratis en vrijblijvend consult plaats met de huidtherapeut. Tijdens dit gesprek worden jouw wensen en de behandelmogelijkheden uitvoerig besproken. Tevens ontvang je informatie over het aantal te verwachte behandelingen, de behandelkosten en de voor- en nazorg.

Contra indicaties

Voor bijna alle licht- en laserbehandelingen geldt dat jouw huid vier tot zes weken voor én na de behandeling niet of nauwelijks aan de zon en/of zonnebank blootgesteld mag worden. Een zongebruinde huid bevat namelijk meer pigment. Dit geeft bij een laserbehandeling een grotere kans op verbranding waardoor de aanmaak van pigment in de huid verstoord kan raken.

Zwangere vrouwen kunnen niet met een laser behandeld worden. Door de zwangerschapshormonen is de kans op pigmentverschuivingen aanzienlijk groter. Met een laserbehandeling moet daarom tot minimaal acht maanden na de bevalling worden gewacht.

Tarieven en vergoeding

Voor de kosten van de behandeling verwijzen je we graag naar onze tarievenpagina. Aangezien elke laserbehandeling maatwerk is, geven we je graag tijdens een gratis intakegesprek op voorhand alle informatie en de kosten voor jouw behandeling(en).

Sommige behandelingen in het gelaat komen mogelijk voor vergoeding in aanmerking door de zorgverzekeraar, indien je aanvullend verzekerd bent. Tijdens het intakegesprek kunnen we dit, tot op zekere hoogte, voor je nakijken.

Onze huidtherapeuten zijn lid van de NVH (Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Een laserbehandeling is mogelijk vanaf €60,00. Tijdens een gratis consult worden de behandelkosten op voorhand besproken.