Must-do deze zomer; de Kliniek3 Summer Treatment

24 mei 2023
Yes, met trots introduceren we onze speciaal samengestelde Kliniek3 Summer Treatment deze zomer. Nu nóg uitgebreider en luxueuzer dan voorheen, tegen een wel héél scherp tarief. Laat je verrassen en geef jouw huid de verzorging die het verdient deze zomer met pure zuurstof, een milde Gelpeeling van SkinCeuticals en een verkoelend en kalmerend masker als afsluiter. Behalve doelgerichte huidverbetering, ook even heerlijk een momentje ME-time voor jou.

Kliniek3 Summer Treatment

  • We starten met een goede, manuele reiniging van het gezicht en decolleté. Daarna volgt een de OXYclear zuurstof-dieptereiniging. Door middel van pure, geconcentreerde zuurstof en een masker op basis van fruitzuren, wordt de huid grondig gereinigd. Het Bio Blue Light werkt daarbij rustgevend en ondersteunt het anti-irriterende en bacterieremmende effect van zuurstof.
  • Nu jouw huid helemaal schoon is, gaan we van start met de Gelpeeling van SkinCeuticals. Omdat deze gelpeeling zo mild is, kan het prima in de zomer. Maarrrr, een goede breedspectrum zonbescherming voor thuisgebruik is en blijft natuurlijk essentieel! Geen zorgen, wij kunnen je hierin adviseren en hebben diverse crèmes en poeders, speciaal voor het gelaat, op voorraad. De peeling kun je lichtjes voelen tintelen maar lang niet zo extreem als bij de chemische peelings die we in het najaar weer uitvoeren. Ook is er nagenoeg geen downtime zoals roodheid of schilferen na de behandeling.
  • De peeling bevat o.a. 3 belangrijke werkzame ingrediënten:
  1. 20% Glycolzuur. Dode huidcellen worden verwijderd en de celvernieuwing wordt gestimuleerd.
  2. 10% melkzuur. De celdeling en aanmaak hyaluronzuur in de huid wordt gestimuleerd. Dit ingrediënt werkt ook goed op eventuele pigmentaties.
  3. Mediterraan fruitazijn. Door de extracten van abrikoos en perzik wordt de huid onmiddellijk verzacht.

Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Of wens je liever geen chemische peeling? Geef dit dan aan bij het inplannen van jouw afspraak; wij vervangen de peeling dan voor een Vitamine C Masker. Dit kunnen we ook doen wanneer je echt té zongebruind bent of geen consequente smeerder bent.

Cryo therapie
  • Na afloop van de peeling volgt de CRYO2 behandeling. Met koude zuurstof sluizen we de kalmerende werkstoffen van de ampul langzaam insluizen in de huid. Dit voelt heerlijk verfrissend en je krijgt hierdoor een mooie en gezonde glow!
  • Nu je weer goed wakker bent van deze verfrissende beleving, is het tijd om nog even lekker te ontspannen. Een kalmerend en verkoelend maskertje volgt en tijdens het inwerken van het masker ontvang je als kers op de taart nog een korte massage.
  • We sluiten af met de stappen uit een goed huidverzorgingsroutine: PREVENT – CORRECT – PROTECT.
Klinkt dit niet als muziek in de oren?! Wees er dan snel bij want deze speciale behandeling is beperkt en uitsluitend te boeken in de maanden juni/juli/augustus (en de agenda loopt al snel vol)!
Afspraak inplannen
Je boekt ‘m eenvoudig en snel via onze online boekingwidget. Kies voor de Meet & Treat behandeling wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt, of ga naar het kopje gezichtsbehandelingen (beauty) wanneer je al bekend bent bij ons 💛. Vergeet ook niet eventuele add-ons te selecteren, zoals het bijwerken van jouw wenkbrauwen, LED-therapie of waxen.
Heel graag tot snel in Horn!
Liefs,
Team Kliniek3