Bindweefselmassage gezicht

"The best wrinkle is the one you never get."

Bindweefselmassage gezicht

Wil jij graag een huid die in optimale conditie verkeert, inclusief een goede doorbloeding, jeugdige uitstraling en de bijbehorende skinglow? Dan is onze unieke bindweefselmassage zeker iets voor jou! Deze massage wordt uitgevoerd op de diepere huidlagen en is gericht op verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging.

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit stevig bindweefsel; een stevig matras. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Na je 25ste maakt je huid minder collageen en elastine aan in het bindweefsel. De huid wordt slapper met als gevolg meer verslapping, fijne lijntjes en rimpels!

Wat is een bindweefselmassage?

Deze massages staan bekend om hun 'helende werking'. Het vermindert rimpels en fijne lijntjes (ook preventief), de huid wordt steviger en het zorgt voor een betere doorbloeding. De techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met deze bindweefselmassage voor het gezicht.

Bij bindweefselmassage wordt het onderhuidse bindweefsel gestimuleerd. Het is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en werkt celvernieuwend. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de huid ziet er jonger en steviger uit.

Welk resultaat mag je verwachten van een bindweefselmassage?

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed, ingrediënten van producten worden beter opgenomen en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Wanneer je in kuurvorm gaat starten maken we, indien gewenst, voor jouw eigen dossier goede voor- en na foto's, zodat we na afloop samen de resultaten kunnen beoordelen en eventueel een vervolgadvies of onderhoudsbehandelingen kunnen aanbevelen.

Wanneer kies je voor een bindweefselmassage?

Dit is een ideale behandeling wanneer je liever geen downtime wenst (zoals aanhoudende roodheid of schilfering), maar wel jouw huid goed wil verzorgen. Plan een kuurtje in aanloop naar dat leuke feestje, voor de feestdagen, een (of jouw) bruiloft of gewoon omdat je er waarde aan hecht om er altijd stralend uit te zien. Deze behandelingen zijn ook ideaal als voorbehandeling voor cosmetisch chirurgische ingrepen (botox/fillers), of in de zomer als afwisseling of aanvulling op eventuele andere intensievere huidbehandelingen door de huidtherapeut.

Bindweefselmassage in kuurvorm

Wij adviseren deze behandelingen bij voorkeur in kuurvorm te volgen van 10 behandelingen voor een optimaal resultaat. De eerste 6 behandelingen vinden wekelijks of om de week plaats, gevolgd door een pauze van 3 á 4 weken, waarna de laatste reeks behandelingen plaatsvinden. Om het resultaat te behouden adviseren wij na een kuur regelmatig nog een losse onderhoudsbehandeling te ondergaan; gemiddeld eens per 6 weken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld 1 of 2 keer jaar een kuur te doen.

Hoe ziet een behandeling eruit?

De Kliniek3 Bindweefselmassage is een unieke 60 min durende behandeling waarin we starten met een uitgebreide manuele massage, gevolgd door een extra stimulans met de OXYTone O²; Contour lifting en draineren door middel van bindweefselmassage en lymfedrainage. In deze behandelkop, behorende bij ons zuurstofapparaat, komt pure zuurstof vrij i.c.m. Bio Light Led Light. We sluiten af met LED-therapie (20 min), afgestemd op jouw huidbehoefte.

Afspraak maken

Plan gemakkelijk en snel een afspraak in via onze online boekingwidget hier op de website. Kom je voor de eerste keer? Kies dan voor de Meet & Treat behandeling.