Laserontharing lichaam

Laser Hair Removal [the time between rusty razors and never shaving again]

Laserontharing lichaam

Imagine not having tot shave, wax and tweeze EVER AGAIN!

Laserontharing lichaam

That feeling when you no longer need razors.

Laserontharing lichaam

Ongewenst lichaamshaar

Haartjes op jouw lichaam is in principe een normaal verschijnsel. Echter kan dit in veel gevallen als (zeer) storend ervaren worden. Laserontharing lichaam is mogelijk ook voor jou de beste oplossing.

Wanneer kies je voor laserontharing?

Laserontharing kan hulp bieden wanneer één of meerdere situaties bij jou van toepassing zijn:

 • er groeien donkere, stugge haartjes op plaatsen waar je ze liever niet wil of ziet;
 • je wenst geen tijd en kosten meer te spenderen aan scheren, harsen, waxen of epileren;
 • je hebt last van ingegroeide haartjes en ontstekingen.

Laserontharing, zeg vaarwel tegen ongewenste haartjes

Laserontharing is een medische of cosmetische ingreep om ongewenst lichaamshaar definitief te verwijderen. Het laser ontharen gebeurt door middel van een hoog energetische, pulserende laser. Met die laser worden de haarzakjes op een veilige manier vernietigd zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Kenmerken LightSheer:

 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Meest effectieve methode voor ontharen. Wereldwijd zijn diverse klinische studies georganiseerd om de effectiviteit van het ontharen met verschillende lasers te analyseren. Daaruit blijkt dat laserontharing met een LightSheer  810 nm diode laser de meest efficiënte manier is om blijvend verlost te zijn van ongewenste haartjes.
 • Goedgekeurd door de US FDA, de hoogste Amerikaanse testautoriteit van medische apparatuur

Laserontharing lichaam biedt vele voordelen

Na een laserontharingstraject door onze vakkundige behandelaars met behulp van de LightSheer diodelaser, geniet je van vele voordelen:

 • Meer hygiëne.
 • Meer zelfvertrouwen.
 • Levenslange kostenbesparing.
 • Nooit meer pijnlijke wax- of harsbehandelingen.
 • Geen vervelende en pijnlijke ingegroeide haartjes meer.
 • Geen ontstekingen of huidirritaties meer na 't scheren.

De behandeling

Met de LightSheer laser wordt ieder haartje doeltreffend aangepakt. Met de lange pulsduur focust de laser alleen op de melanine in de kiemcellen van het haarzakje. Daarnaast beschikt de Desire over een sterk vacuüm. Hiermee wordt de huid in het handstuk getrokken. De gefocuste energie richt zich zo alleen in het haarzakje.

Tijdens de behandeling wordt de huid door de chilltip gekoeld, waardoor de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes maximaal beschermd blijven tegen de warmte van de laserpuls. Tevens zorgt dit voor veel meer comfort tijdens de behandeling.

Kies voor veiligheid, ervaring én kwaliteit

Onze laserontharingsbehandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door ervaren HBO-geschoolde huidtherapeuten zodat jij gegarandeerd bent van een veilige, kwalitatieve én effectieve behandeling. De huidtherapeuten zijn aangesloten bij Het Kwaliteitsregister Paramedici en De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Waarom (opnieuw) kiezen voor laserontharing?

Al eerder laserbehandelingen ondergaan, met geen tot weinig resultaat of pas na héél veel behandelingen? Dit horen wij vaak in de kliniek en we snappen dat je sceptisch bent. Met onze deskundigheid en hoogwaardige apparatuur beloven we een andere aanpak met een goed en realistisch resultaat!

Mogelijk is er in het verleden met andere apparatuur gewerkt of met onjuiste instellingen waardoor het resultaat is achtergebleven? Ook kan het zijn dat je IPL-behandelingen hebt ondergaan in plaats van laserbehandelingen. Hier vind je ons blog waarin we de verschillen toelichten tussen laser en IPL.

Tarieven 

Voor de tarieven per behandeling en per zone verwijzen we je graag naar onze tarievenpagina. Bekijk ook onze aangepaste combinatie-tarieven wanneer je meerdere zones combineert. Informeer ook eens naar onze voordelige laserontharingsabonnementen!

Gratis intakegesprek

Voorafgaand aan een laserontharingstraject vindt er altijd een gratis en vrijblijvend consult plaats waarin we de tijd nemen om jouw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Need to know:

 • Vanwege verschillende groeifasen zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.
 • Laserontharing geeft een langdurige vermindering van haargroei. Onder invloed van hormonen en medicijngebruik kunnen donshaartjes mogelijk weer uitgroeien tot nieuwe haartjes.
 • Alleen gepigmenteerde haartjes kunnen definitief verwijderd worden met laserontharing.
 • Hoewel bij laserontharing gelaat het gemiddelde tussen de 5 en 8 behandelingen ligt, is dit bij ontharing van lichaamsdelen iets hoger. Wij hanteren hiervoor daarom een gemiddelde van 8 tot 10 laserontharingsbehandelingen zodat we het meest optimale resultaat kunnen verkrijgen.
 • We hebben interessante memberships zodat je voor een vast bedrag p/m de behandelingen kunt ondergaan + een gratis onderhoudsbehandeling kado krijgt!