Acnelittekens

Wat verstaan we onder acnelittekens?

Wanneer de acne ontstekingen weg zijn, kan het zijn dat er hier en daar wat roodbruine plekjes achterblijven. Deze vervagen meestal binnen een jaar. Wanneer er toch vaker grotere ontstekingen hebben opgetreden, kan de huid schade hebben opgelopen. Dit kenmerkt zich in putjes in de huid en een grove huidstructuur, of te wel acnelittekens. Bij dit soort littekens wordt er te weinig bindweefsel aangemaakt tijdens de genezing, waardoor een putje ontstaat. Deze littekens bevinden zich vaak op de wangen, de slapen en de rug. Om littekens te voorkomen is het belangrijk om actieve acne goed aan te pakken. Als het kwaad al is geschied zijn er gelukkig diverse mogelijkheden om de littekens te vervagen.

De behandeling van acnelittekens

Overweeg je jouw acnelittekens aan te laten pakken? Dan helpen onze gespecialiseerde huidtherapeuten je graag. Een professioneel advies op maat voor de start van jouw acnebehandeling is heel belangrijk. Tijdens de gratis en vrijblijvende intake wordt gekeken welke behandeling het beste bij jouw huid past.

Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen?

Wij informeren je graag en staan garant voor een eerlijk advies. Een afspraak inplannen voor een gratis intakegesprek inclusief een vrijblijvend behandelplan op maat, kan eenvoudig via de knop ‘maak afspraak.' Kies vervolgens voor 'gratis intakegesprek.' Voor sommige indicaties/behandelingen is het mogelijk om deze gratis intake te combineren met aansluitend een eerste behandeling naar keuze. Wanneer dit jouw voorkeur heeft, kies dan voor 'Meet & Treat.'

Heel graag tot ziens in de kliniek!

Kenmerken