Laser hair removal

"Drop the razor. Start thinking Laser."

Men only

"Real men take care of their skin."

Huidbehandelingen en laserontharing mannen

Speciaal voor de man, hebben we een aparte afdeling binnen ons concept ingericht voor op maat gemaakte huidbehandelingen en/of laserontharing voor mannen.

Als man wil je er natuurlijk graag goed, jeugdig en verzorgd uitzien. Daarnaast kun je te maken krijgen met ongewenste haargroei of huidaandoeningen. Zoals pigmentvlekken, roodheid, fijne lijntjes en rimpels, acne en (acne)littekens. Wij kunnen helpen en brengen jouw huidconditie graag weer op peil.

Ons behandelaanbod huidbehandelingen en laserontharing voor mannen:

  • Chemische peelings Een chemische peeling is een behandeling met een vloeistof die zichtbare huidverbetering geeft, de celvernieuwing stimuleert en de dode huidcellen verwijdert. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken verminderen, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verjongen.
  • OXYjet zuurstofbehandelingen Met name de Energy Reload is een aanrader voor heren en geschikt voor elk huidtype.
  • SkinPen De huid in de diepte vernieuwen. Dit kan door middel van medische microneedling met de SkinPen; het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het enige systeem voor het veilig en effectief behandelen van bijvoorbeeld fijne lijntjes, pigmentatie en (acné-)littekens. Een behandeling met de SkinPen is zeer geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid. Door het stimuleren van fibroblasten, wordt collageen en elastine aangemaakt.
  • Acnebehandelingen en alle gerelateerde behandelingen die hier mogelijk zijn voor huidverbetering. Dus ook wanneer je last hebt van een onrustige huid, doffe teint, pigmentatieproblemen, grove poriën of fijne lijntjes.
  • Verzorgende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen (afgestemd op de mannenhuid).
  • Laserontharing lichaam (reken af met storende zwarte haren op bijvoorbeeld borst, buik, schouders of rug). Laserontharing kan ook een oplossing zijn wanneer je last hebt van ingegroeide haren en daardoor ontstekingen ontstaan. Vooral op plaatsen als de bilnaad, liezen of oksels zien we dit regelmatig. Juist de plekken die je graag verzorgd, haarvrij en hygiënisch houdt!
  • Laserbehandeling huidoneffenheden en pigment. Wist je dat wij talloze huidoneffenden snel en effectief kunnen aanpakken middels laser? Denk hierbij aan pigmentvlekjes, fibromen, zonnevlekken, spinnekopvaatjes (spider naevus), rosacea, gesprongen bloedvaatjes, kersenwratjes, wijnvlekken, etcetera.
  • Botox en fillers. Steeds meer mannen weten de weg te vinden naar een cosmetische kliniek. Ook steeds meer mannen storen zich aan de eerste tekenen van huidveroudering, of misschien zou je graag die norse fronsrimpel iets willen verzachten? Maar ook op praktisch gebied kan botox veel betekenen. Denk aan een behandeling van spanningshoofdpijn/migraine of het tegengaan van overmatig zweten (oksels).

Moeite met kiezen? Wij helpen je graag! Plan een gratis en vrijblijvend consult.

Afhankelijk van jouw wensen en de huidconditie, bespreken we welke huidbehandelingen en producten geschikt zijn voor jouw huid.